SONGMICS Nástenný vešiak 2 ks, imitácia vodovodnej rúry #7125801

SONGMICS Nástenný vešiak 2 ks, imitácia vodovodnej rúry #7125801

SONGMICS Nástenný vešiak 2 ks, imitácia vodovodnej rúry #7125801

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 47 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

SONGMICS Nástenný vešiak 2 ks, imitácia vodovodnej rúry - popis produktu

Praská váš šatník vo švíkoch? Potrebujete ďalšie miesto na zavesenie búnd? Pomôže vám sada nástenných vešiakov na oblečenie. Vďaka rúrkovému rámu a čiernej farbe vyzerajú industriálne.

Vzdialenosť 30 cm medzi stenou a vešiakovou tyčou ponúka dostatok priestoru pre väčšinu vešiakov a oblečenia, takže vaše čierne oblečenie sa pri zavesení na bielu stenu nezašpiní.

Vďaka integrovanému bočnému rámu namiesto bežných rámov spojených skrutkami unesie kovová rúrka až 60 kg, takže či už ide o ťažké zimné bundy alebo hrubé kabáty, zaveste ich na ňu, unesie ich.

Zaveste ho do práčovne na sušenie mokrého oblečenia; pripevnite ho na stenu v spálni na zavesenie zajtrajšieho oblečenia; umiestnite ho do obchodu na vystavenie oblečenia - nech ho použijete kdekoľvek, vždy bude plne užitočný.

Špecifikácie:

Farba: čiernaMateriál: čierna oceľRozmery každého stojana: 110 x 30 x 29,3 cm (d x š x v)Hmotnosť každého stojana: 2,4 kgMax. Statická nosnosť každého stojana: 60 kg

Produkt SONGMICS Nástenný vešiak 2 ks, imitácia vodovodnej rúry #7125801 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Predsieňové steny, patrí značke SONGMICS, farebná verzia je ČIERNA.

SONGMICS Nástenný vešiak 2 ks, imitácia vodovodnej rúry - parametre produktu

FARBAčierna
ŠÍRKA110 cm
HĽBKA29 cm
VÝŠKA30 cm
KategóriaVešiaky, Predsieňové steny
ZnačkaSONGMICS
FarbaČIERNA

SONGMICS Nástenný vešiak 2 ks, imitácia vodovodnej rúry - história ceny a dostupnosti

SONGMICS Nástenný vešiak 2 ks, imitácia vodovodnej rúry - ďalšie zaujímavé produkty

SONGMICS Nástenný vešiak 2 ks, imitácia vodovodnej rúry - ako nakúpiť najvýhodnejšie?