Softshellová bunda Trooper MK2 Helikon-Tex® – Earth Brown (Farba: Earth Brown, Veľkosť: XL)

Softshellová bunda Trooper MK2 Helikon-Tex® – Earth Brown (Farba: Earth Brown, Veľkosť: XL)

Softshellová bunda Trooper MK2 Helikon-Tex® – Earth Brown (Farba: Earth Brown, Veľkosť: XL)

Najnižšia cena za posledných 60 dní: 100 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Softshellová bunda Trooper MK2 Helikon-Tex® – Earth Brown (Farba: Earth Brown, Veľkosť: XL) - popis produktu

Softshellová bunda Helikon-Tex Trooper MK2 je veľmi podarenou kombináciou dvoch dobre známych a pre svoje funkčné vlastnosti vysoko cenených búnd Trooper a Blizzard. To najlepšie z oboch sa vracia v modernej podobe práve ako Trooper MK2 od Helikonu.

Elasticita materiálu StormStretch

Vylepšenie druhej generácie bundy Trooper spočíva predovšetkým v pridanom materiáli StormStretch a integrácii niekoľkých najobľúbenejších prvkov z bundy Blizzard. Špeciálny elastický materiál a nový pohodlnejší strih dodáva bunde Trooper MK2 neuveriteľnú ľahkosť a voľnosť pohybu.

Dynamika na vzostupe

Bundu Trooper MK2 je preto ideálne zvoliť ako vrchnú softshellovú bundu aj pre náročnejšie outdoorové a športové akcie, kedy nehrozí obmedzenie vašej pohyblivosti a dynamiky. V prípade použitia vhodnej zatepľovacej spodnej vrstvy bunda skvele poslúži aj v zime.

Vždy niečo navyše

Bunda Helikon-Tex Trooper MK2 vyniká celým radom skvelých inovácií. Patrí medzi ne okrem iného umiestnenie vreciek na ruky do stredu predného dielu bundy. Vrecká sú tak ľahko dostupné aj v prípade použitia batohu s masívnym bedrovým pásom. Ďalej tu máme zapínanie bundy riešené dvojcestným YKK zipsom, ktorý je zakončený chráničom ohryzku a fúzov, alebo pomocou suchého zipsu veľkostne nastaviteľnú kapucňu, ktorá je integrovaná do goliera bundy.

Benefity, o ktorých musíte vedieť:
  • spoľahlivo chráni pred chladom a vlhkom
  • elastický materiál StormStretch
  • neobmedzená voľnosť pohybu
  • dve ramenné vrecká
  • ramenné Velcro panely
  • vnútorné vrecko na cennosti
  • odvetrávacie otvory v podpazuší
  • nastaviteľné manžety rukávov
  • pas sťahovateľný elastickou šnúrou
  • dvojcestný YKK zips s chráničom

Softshellová bunda Trooper MK2 Helikon-Tex® – Earth Brown (Farba: Earth Brown, Veľkosť: XL) - história ceny a dostupnosti

Softshellová bunda Trooper MK2 Helikon-Tex® – Earth Brown (Farba: Earth Brown, Veľkosť: XL) - ďalšie zaujímavé produkty

Softshellová bunda Trooper MK2 Helikon-Tex® – Earth Brown (Farba: Earth Brown, Veľkosť: XL) - ako nakúpiť najvýhodnejšie?