Smilax Officinalis (Energy)

Smilax Officinalis (Energy)

Smilax Officinalis (Energy)

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 10,90 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Smilax Officinalis (Energy) - popis produktu

Smilax Officinalis - Smilax lekárskyDoplnky výživySmilax lekársky je trváca ovíjavá rastlina. Pochádza zo Strednej Ameriky, kde sa tradične používa nielen ako liečivá rastlina, ktorá zvyšuje vitalitu a sexuálnu potenciu, ale aj ako prísada do piva a iných nápojov, a to predovšetkým kvôli svojej schopnosti vytvárať penu. Západný svet dobyla táto pôvabná rastlinka už v 16. storočí ako účinný liek proti syfilisu a mnohým ďalším pohlavne prenosným chorobám. Neskôr sa zistilo, že liečebné schopnosti smilaxu sú mimoriadne široké a dá sa využiť u veľkého množstva zdravotných problémov - od impotencie až po bolesti zubov.Pôvod: IndiaČasť rastliny: koreňSpôsob prípravy: Na 1 liter vody 1 čajová lyžička. Variť 3 minúty a hneď scediť. Popíjať po malých šálkach.Účinky a obsahové látky: Smilax lekársky má imunomodulačné, protizápalové, tonizujúce, anabolické, afrodiziakálne, antioxidačné a bolesť tlmiace účinky. Posilňuje obranyschopnosť stimuláciou tvorby bielych krviniek – T lymfocytov a makrofágov. Harmonizuje najmä mužský hormonálny systém. Podporuje tvorbu testosterónu a progesterónu, prirodzený anabolizmus a metabolizmus tela. Podporuje činnosť pečene a detoxikáciu tela. Droga obsahuje saponíny, fytosteroly (?-sitosterol, ktorý je významný antioxidant), glykozidy, vápnik, meď, železo, jód, mangán, draslík, kremík, sodík, síru, vitamíny B-komplexu, C, D a provitamín A.Použitie:bolesti kĺbovartróza, reumatizmus, reumatoidná artritídazápaly obličiek a močového mechúrapohlavné chorobyharmonizácia hormonálneho systémuzníženie vzniku alergií a ekzémovpsoriáza (lupienka)aknózna a nečistá pleťúnavaKontraindikácie:Nie je určené pre deti do 3 rokov, tehotné a dojčiace ženy.Objem: 105 g Upozornenie podľa nariadenia komisie EÚ: Tento produkt je registrovaný ako doplnok stravy. Nemá schválené liečivé účinky a nejedná sa o liek. Nie je určené ako náhrada pestrej stravy. Neprekračujte odporúčané dávkovanie. Ukladajte mimo dosahu detí. Minimálna trvanlivosť vyznačená na obale.

Produkt Smilax Officinalis (Energy) patrí do skupiny produktov Bylinné čaje, patrí značke Energy, nájdete ho v e-shope Bohatstvo-Prírody.sk.

Smilax Officinalis (Energy) - parametre produktu

Smilax Officinalis (Energy) - história ceny a dostupnosti

Smilax Officinalis (Energy) - ďalšie zaujímavé produkty

Smilax Officinalis (Energy) - ako nakúpiť najvýhodnejšie?