Smartwool W Merino Sport 8 Short Sage

Smartwool W Merino Sport 8 Short Sage

Smartwool W Merino Sport 8 Short Sage

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Smartwool W Merino Sport 8 Short Sage - popis produktu

Nohavice Smartwool W Merino Sport 8 Short Sage:Potrebujete si kúpiť nové nohavice? Potom by ste mohli oceniť dámske nohavice Smartwool W Merino Sport 8 Short Sage. Nohavice pre ženy Smartwool majú stredne vysoký pás. Zapínajú sa na gombíky a zips. Pre správnu voľbu môžete využiť aj druh strihu, ten je regular fit. Vzhľad podčiarkuje zelená farba. V tomto prípade je materiálom použitým na výrobu polyester, elastan a merino vlna. Základné vlastnosti dámskych nohavíc Smartwool W Merino Sport 8 Short Sage Zaobstarajte si do svojho šatníka nové nohavice Tento model má stredne vysoký pás Na ich zhotovenie bol zvolený strih: regular fit Zapínanie: gombíky a zips Dĺžka: REGULAR Materiálom použitým pri výrobe je polyester, elastan a merino vlna Ak hovoríme o farbe nohavíc Smartwool W Merino Sport 8 Short Sage, tá je zelená

Produkt Smartwool W Merino Sport 8 Short Sage patrí do skupiny produktov Dámske nohavice, je v ponuke značky Smartwool v ponuke e-shopu Alza.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Dámske kraťasy, je v ponuke značky Smartwool v ponuke e-shopu Alza.sk.

Produkt Smartwool W Merino Sport 8 Short Sage je možné nájsť medzi produktmi v skupine Dámske športové nohavice, patrí pod značku Smartwool, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

Smartwool W Merino Sport 8 Short Sage - parametre produktu

Smartwool W Merino Sport 8 Short Sage - história ceny a dostupnosti

Smartwool W Merino Sport 8 Short Sage - ďalšie zaujímavé produkty

Smartwool W Merino Sport 8 Short Sage - ako nakúpiť najvýhodnejšie?