Mindok Smart Vesmírna misia

Mindok Smart Vesmírna misia

Mindok Smart Vesmírna misia

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Mindok Smart Vesmírna misia - popis produktu

Hlavolam Smart – Vesmírna misia: Logická hra Vesmírna misia z radu Smart Games potrápi mozgové závity a otestuje postreh aj navigačné schopnosti hráča. Úlohou je posúvať dieliky po hernom pláne a zabezpečiť tak vesmírnej lodi bezpečný prelet medzi asteroidmi. Na výber je celkom 60 zadaní rôznych obtiažností, od jednoduchších až po tie zložité. Hra je určená pre 1 hráča a odporúčaný vek je od 8 rokov. Kľúčové vlastnosti hlavolamu Smart – Vesmírna misia Logická hra z radu Smart Games – Vesmírna misia Hra je určená pre 1 hráča Hráč má za úlohu zabezpečiť bezpečný prelet lodi medzi asteroidmi Vesmírna misia obsahuje 60 rôznych misií Misie majú rôznu obtiažnosť Hlavolam obsahuje hernú dosku s úložným priestorom a knižku so zadaním Odporúčaný vek od 8 rokov

Mindok Smart Vesmírna misia

Drevená 3D logická hra pre deti od 8 rokov. Hra Vesmírna misia je vytvorená tak, že rozvíja logické myslenie a priestorovú predstavivosť.

Hra je v českom jazyku.

Preveďte vesmírnu loď pásom asteroidov! Dokážete bez ujmy prelietieť pásom asteroidov? Svoje navigačné zručnosti si dôkladne precvičíte a prehĺbite v 60 misiách rôznej obtiažnosti.

Vek: 8+ Počet hráčov: 1 Rozmery balenia: 24 x 17 x 4 cm

Produkt Mindok Smart Vesmírna misia má EAN kód 8595558303205.

Mindok Smart Vesmírna misia - parametre produktu

Určeniemale
KategóriaHlavolamy
EAN8595558303205

Mindok Smart Vesmírna misia - história ceny a dostupnosti

Mindok Smart Vesmírna misia - ďalšie zaujímavé produkty

Mindok Smart Vesmírna misia - ako nakúpiť najvýhodnejšie?