Slúchadlá s mikrofónom Espa Rooster 158B, čierno-modré

Slúchadlá s mikrofónom Espa Rooster 158B, čierno-modré

Slúchadlá s mikrofónom Espa Rooster 158B, čierno-modré

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Slúchadlá s mikrofónom Espa Rooster 158B, čierno-modré - popis produktu

Slúchadlá s mikrofónom Espa Rooster 158B, čierno-modré Štýlové, veľmi elegantné, stereofónne slúchadlá s mikrofónom a ovládačom hlasitosti umiestnené na kábli. Čelenka s obojstrannou úpravou veľkosti, vyrobená z dvoch pružných častí zaručujúcich veľmi odolné a pohodlné prispôsobenie tvaru hlavy. Náušníky sú podšité podšívkou z materiálu podobného koži, ktorý je príjemný na dotyk. Majú plynulé ovládanie hlasitosti a sú kompatibilné so všetkými poprednými zvukovými zariadeniami. Vynikajúca kvalita zvuku je ideálna pre hry, počúvanie hudby, sledovanie filmov alebo chatovanie prostredníctvom okamžitých správ.Parametre:Farba: čierná/modráEH158B / 85183000    

Produkt Slúchadlá s mikrofónom Espa Rooster 158B, čierno-modré je možné nájsť medzi produktmi v skupine Slúchadlá s mikrofónom od značky Esperanza, v ponuke predajcu Dizajnove-doplnky.sk.

Slúchadlá s mikrofónom Espa Rooster 158B, čierno-modré - parametre produktu

Slúchadlá s mikrofónom Espa Rooster 158B, čierno-modré - história ceny a dostupnosti

Slúchadlá s mikrofónom Espa Rooster 158B, čierno-modré - ďalšie zaujímavé produkty

Slúchadlá s mikrofónom Espa Rooster 158B, čierno-modré - ako nakúpiť najvýhodnejšie?