Trstinový cukr je výborný do kávy, čaju aj na pečenie
Datlová pasta je ideálne prírodné sladidlo. Datlovú pastu je možné konzumovať priamo, alebo používať ako prísadu do výrobkov, ako sú datľové sušienky, omáčky, jogurty a iné. Ideálne pre RAW kuchyňu. | | Zloženie: Pasta z datlí Deglet Nour 100%. | | Výživové
Skvelá chuť 70 % čokolády v zmesi s najkvalitnejším nugátom a lieskovými orieškami. | | Zloženie: Sladidlá (maltitol a steviol glykozidy (0,02%)), rastlinné tuky a oleje (kokosový, slnečnicový a olivový), kakaová pasta, srvátkový prášok, kakaový prášok so zníženým
Erytritol je stolové sladidlo s polyolom - alkoholovým cukrom. Polyol sa bežne vyskytuje v rôznych druhoch ovocia a fermentovaných potravinách. Erytritol má 60 - 70% sladivosť sacharózy, ale na rozdiel od nej v tele nemetabolizuje a má nízky obsah kalórií. Erytritol je zdravšia