Skriňa Vario s zrkadlom dub sonoma čokoláda 175 cm

Skriňa Vario s zrkadlom dub sonoma čokoláda 175 cm

Skriňa Vario s zrkadlom dub sonoma čokoláda 175 cm

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Skriňa Vario s zrkadlom dub sonoma čokoláda 175 cm - popis produktu

Skrinky sektorového systému Vario vďaka zaujímavým farbám a modernému dizajnu spravia miestnosti elegantnými a jedinečnými. Nábytok má prakticky vnútrajšok - vedľa priestoru na zavesenie oblečenia, je tu aj niekoľko samostatných políc, ktoré vám umožňujú ukladať veci a udržiavať poriadok medzi nimi. Skrine sú vyrobené z laminovanej dosky, okraje sú chránené ABS hranou. Hliníkové bočné profily. Hrúbka korpusu a frontov 16 mm. Náš nábytok sa vyznačuje vysokou kvalitou a atraktívnymi cenami. Naše výrobky sú nové, v demonte k samostatnej montáži.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Predsieňový nábytok, patrí pod značku Merkury Market, nájdete ho v e-shope MerkuryMarket.sk.

Produkt Skriňa Vario s zrkadlom dub sonoma čokoláda 175 cm je možné nájsť medzi produktmi v skupine Dizajnový nábytok, patrí značke Merkury Market, nájdete ho u predajcu MerkuryMarket.sk.

Skriňa Vario s zrkadlom dub sonoma čokoláda 175 cm - parametre produktu

Skriňa Vario s zrkadlom dub sonoma čokoláda 175 cm - história ceny a dostupnosti

Skriňa Vario s zrkadlom dub sonoma čokoláda 175 cm - ďalšie zaujímavé produkty

Skriňa Vario s zrkadlom dub sonoma čokoláda 175 cm - ako nakúpiť najvýhodnejšie?