Oxybag Školská taška OXY NEXT Bunny

Oxybag Školská taška OXY NEXT Bunny

Oxybag Školská taška OXY NEXT Bunny

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Oxybag Školská taška OXY NEXT Bunny - popis produktu

Školská taška OXY NEXT je ako už názov napovedá batohom tzv. po aktovke. Ideálna je pre deti od 2.-3.triedy ZŠ. Pri výbere záleží na výške dieťaťa, odporúčame pre deti okolo 128cm. Disponuje anatomicky tvarovaným chrbtom, polstrovanými popruhmi, hrudným popruhom, hromadou reflexných prvkov. Po stranách nájdete dve väčšie vrecká. Či už vaše dieťa bude v batohu nosiť čokoľvek, nič sa mu v ňom nestratí, batoh totiž ponúka veľkorysé množstvo najrôznejších vreciek, veľkých alebo aj malých. Hľadanie kľúčov nehrozí, batoh obsahuje aj držiak na kľúče alebo školský čip. Ľahký, pritom dostatočne veľký pre všetky veci, ktoré chce mať každý školák po ruke. Mysleli sme aj na bezpečnosť vašich detí. Dno plecniaka je opatrené nepremokavým materiálom doplneným o 4 gumové nôžky.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Školské tašky, je v ponuke značky Oxybag v ponuke e-shopu Oxybag.sk.

Produkt Oxybag Školská taška OXY NEXT Bunny je možné nájsť medzi produktmi v skupine Školské batohy, je v ponuke značky Oxybag v ponuke e-shopu Oxybag.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Školské aktovky, patrí pod značku Oxybag, v ponuke predajcu Oxybag.sk.

Oxybag Školská taška OXY NEXT Bunny - parametre produktu

Oxybag Školská taška OXY NEXT Bunny - história ceny a dostupnosti

Oxybag Školská taška OXY NEXT Bunny - ďalšie zaujímavé produkty

Oxybag Školská taška OXY NEXT Bunny - ako nakúpiť najvýhodnejšie?