Skladací kôš na bielizeň s rukoväťou, RD3949BK

Skladací kôš na bielizeň s rukoväťou, RD3949BK

Skladací kôš na bielizeň s rukoväťou, RD3949BK

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Skladací kôš na bielizeň s rukoväťou, RD3949BK - popis produktu

Skladací kôš na bielizeň s rukoväťou, RD3949BKskladacieS rukoväťamiObjem 60 lStručný prehľad zberača bielizneVeľkosť H x Ø: približne 70 x 38 cmpribližne Objem 60 lVyrobené z polyesteru, hliníka a eva penaVáži približne 0,5 kgSkladací kôš na bielizeň s rukoväťamiAk hľadáte flexibilné uskladnenie bielizne, okrúhly zberač bielizne s rukoväťami je pre vás to pravé! Po praní bielizne v ľahkej bielizni sa špinavé veci rýchlo prenesú do práčky alebo sa uložia do kufra. Zásobník na bielizeň s kapacitou asi 60 litrov ponúka dostatočný úložný priestor. Ak sa zásobník na bielizeň nepoužíva, dá sa ľahko zložiť a uložiť, aby sa šetrilo miesto.podrobnosti o produktePráčovňa s veľkým úložným priestoromVysoká kapacita pre špinavé prádloS 2 držadlami v tvare krúžkuPráčovňu môžete zložiťŠtýlový dizajn s nápisom LAUNDRYStarostlivosť o ruky sa odporúča opatrnedodávka1 x kôš na bielizeň, bez dekorácie10023949.46

Produkt Skladací kôš na bielizeň s rukoväťou, RD3949BK patrí do skupiny produktov Koše na bielizeň, vyrába ho značka RelaxD, nájdete ho v e-shope Dizajnove-doplnky.sk.

Skladací kôš na bielizeň s rukoväťou, RD3949BK - parametre produktu

Skladací kôš na bielizeň s rukoväťou, RD3949BK - história ceny a dostupnosti

Skladací kôš na bielizeň s rukoväťou, RD3949BK - súvisiace články v blogu

Ako si vybrať práčku a sušičku prádla?

Pranie je nevyhnutná činnosť v každej domácnosti.

Skladací kôš na bielizeň s rukoväťou, RD3949BK - ďalšie zaujímavé produkty

Skladací kôš na bielizeň s rukoväťou, RD3949BK - ako nakúpiť najvýhodnejšie?