SIX2 Cyklistické tričko s krátkym rukávom - TS1 C - oranžová

SIX2 Cyklistické tričko s krátkym rukávom - TS1 C - oranžová

SIX2 Cyklistické tričko s krátkym rukávom - TS1 C - oranžová

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

SIX2 Cyklistické tričko s krátkym rukávom - TS1 C - oranžová - popis produktu

SIXS tričko s krátkym rukávom je špičkový produkt vhodný do všetkých podmienok (vonkajších aj vnútorných). Je vyrobené z najľahšieho a najviac priedušného polypropylénového materiálu na trhu v kombinácii s pravými uhlíkovými vláknami. Tkanina zaisťuje prenos tepla a má antistatické vlastnosti, ktoré chránia telo od elektrického náboja spôsobeného trením viacerých syntetických tkanín navzájom (stav typický pre športový odev). Zaručuje suchú a sviežu pokožku v priebehu pretekov a pri akomkoľvek športe. BENEFIT: UPF 50, sieťková tkanina, odvádza pot, RAGLAN lem, VLASTNOSTI: priedušné, UV ochrana, komfortné, elastické, antistatické, antibakteriálne, VYUŽITIE: univerzálne, ROČNÉ OBDOBIE: celoročné, PREVEDENIE: zúžený strih, DIZAJN: jedno-farebný, DĹŽKA: krátky rukáv, MATERIÁL: Karbónové vlákna, Polypropylén, POHLAVIE: pánske

Tento produkt nájdete v skupine Tričká s krátkym rukávom, vyrába ho značka SIX2, veľkosť odpovedá označeniu S, vo farbe oranžová v ponuke e-shopu Holokolo.sk a je prispôsobený male.

SIX2 Cyklistické tričko s krátkym rukávom - TS1 C - oranžová - parametre produktu

Farbaoranžová
Veľkosťoranžová
Určeniemale
KategóriaTričká s krátkym rukávom
ZnačkaSIX2
VeľkosťS
Farbaoranžová
Určeniemale
E-shopHolokolo.sk

SIX2 Cyklistické tričko s krátkym rukávom - TS1 C - oranžová - história ceny a dostupnosti

SIX2 Cyklistické tričko s krátkym rukávom - TS1 C - oranžová - ďalšie zaujímavé produkty

SIX2 Cyklistické tričko s krátkym rukávom - TS1 C - oranžová - ako nakúpiť najvýhodnejšie?