Singclean Graviclean Tehotenský tyčinkový test 2ks

Singclean Graviclean Tehotenský tyčinkový test 2ks

Singclean Graviclean Tehotenský tyčinkový test 2ks

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Singclean Graviclean Tehotenský tyčinkový test 2ks - popis produktu

Tehotenský test Singclean – je rýchly tehotenský test.

Zisťuje prítomnosť ľudského choriového gonadotropínu (hCG), ktorý sa objavuje v moči v tehotenstva. Test obsahuje 2 kazetky.

  • zo vzoriek moču
  • je možné vykonať kedykoľvek počas dňa
  • presnosť a spoľahlivosť viac ako 99%
  • dvojnásobná istota, výsledok do 3 minút
Vykonanie testu

Testovanie vykonávajte pri bežnej izbovej teplote (15–30 °C). Odoberte vzorku moču do čistej, suchej nádoby. Vyberte testovací prúžok z fóliového vrecka. MidStream: Vzorku moču/moč je možné aplikovať priamo na absorbčnú časť, prípadne je možné vzorku moču umiestniť do suchej a suchej nádoby a potom ponoriť do moču iba absorpčnú špičku MidStream testu po dobu aspoň 10–15 sekúnd. Pri namáčaní do moču neprekračujte šípku vyznačenú na teste. Po vybratí testu z moču okamžite položte test na rovný povrch okienkom s výsledkom smerom nahor a potom začnite merať čas. Akonáhle test začne reagovať, môžete si všimnúť svetlo sfarbený tok pohybujúci sa cez oblasť testovacích prúžkov (T) a kontrolných prúžkov © na testovacom prúžku. Odčítajte výsledok do 3 minút. Pokiaľ sa neobjaví žiadna farebná čiara, počkajte o 1 minútu dlhšie. Niektoré pozitívne výsledky môžu byť pozorované do 1 minúty alebo menej v závislosti od koncentrácie hCG. Po 10 minútach už výsledok neodčítajte.

Interpretácia výsledkov

Negatívny výsledok (nie ste tehotná): V oblasti kontrolnej čiary © sa objaví jedna farebná čiara. V oblasti testovacej čiary (T) sa neobjaví žiadna čiara. To znamená, že pravdepodobne nie ste tehotná.

Pozitívny výsledok (ste tehotná): Objavia sa dve odlišné farebné čiary. Jedna línia by mala byť v oblasti kontrolnej línie © a ďalšia línia by mala byť v oblasti testovacej línie (T). Jedna čiara môže byť svetlejšia ako druhá; nemusia sa zhodovať. To znamená, že ste pravdepodobne tehotná.

Neplatný výsledok: Výsledok je neplatný, ak sa v kontrolnej oblasti © neobjaví žiadna farebná čiara, aj keď sa čiara objaví v oblasti testovacej čiary (T). Vy mali opakovať test s novou testovacou sadou. Čo mám robiť, keď už poznám výsledok? Pozitívny výsledok (2 prúžky) Navštívte čo najskôr ženského lekára, ktorý by Vás mal vyšetriť a potvrdiť, že ste tehotná. Za istých okolností sa môže stať, že dostanete falošne pozitívny výsledok. Lekár Vám tiež poskytne ďalšie informácie a rady týkajúce sa Vášho tehotenstva. Pozri tiež „Obmedzenie”. Negatívny výsledok (jeden prúžok) Ak sa domnievate, že ste tehotná, hoci je výsledok negatívny (napríklad kvôli vynechaniu pravidelného menštruačného krvácania), môžete test zopakovať o niekoľko dní neskôr. Ak je výsledok opäť negatívny, navštívte lekára . Pozri tiež „Obmedzenie”.

Obmedzenie testu

Rovnako ako pri ktoromkoľvek inom diagnostickom úkone malo by byť tehotenstvo potvrdené lekárom, ktorý vykoná potrebné klinické a laboratórne vyšetrenia. Vo veľmi skorej fáze tehotenstva sú vo vzorkách moču prítomné veľmi nízke hladiny hCG (menej ako 50 mIU/ml). Pretože významný počet tehotenstiev v prvom trimestri končí z prirodzených dôvodov, výsledok testu by mal byť slabo pozitívny potvrdený opätovným testovaním s prvou vzorkou moču zo vzorky odobratým o 48 hodín neskôr. Tento test spoľahlivo detekuje intaktný hCG až do 300 000 mlU/mL. Nedetekuje spoľahlivo produkty degradácie hCG, vrátane voľný beta hCG a fragmenty beta jadra. Kvantitatívne testy používané na detekciu hCG môžu detekovať produkty degradácie hCG a preto môže nesúhlasiť s výsledkami tohto rýchleho testu. Tento test môže poskytnúť falošne pozitívne výsledky. Mnoho stavov iných ako tehotenstvo, vrátane trofoblastického ochorenia a niektoré netrofoblastické novotvary, vrátane nádorov vaječníkov, rakoviny prsníka a rakoviny pľúc, spôsobujú zvýšené hladiny hCG, preto by prítomnosť hCG v moči nemala byť používaná na diagnostiku tehotenstva, pokiaľ tieto stavy nie sú vylúčené. Tento test môže poskytnúť falošne negatívne výsledky. Falošne negatívne výsledky sa môžu objaviť, keď sú hladiny hCG pod citlivostnú úroveň testu. Ak je stále podozrenie na tehotenstvo, prvá ranná vzorka moču by mal byť odobraný po 48 hodinách a testovaný. V prípade podozrenia na tehotenstvo a stále negatívne výsledky testu, navštívte lekára pre ďalšiu diagnostiku. Tento test poskytuje predpokladanú diagnózu tehotenstva. Potvrdenú diagnózu tehotenstva by mal vykonať iba a lekár po vyhodnotení všetkých klinických a laboratórnych nálezov.

 

Tento produkt sa nachádza v kategórii Tehotenské testy, patrí pod značku eTabletka, v ponuke predajcu eTabletka.sk.

Singclean Graviclean Tehotenský tyčinkový test 2ks - parametre produktu

Singclean Graviclean Tehotenský tyčinkový test 2ks - história ceny a dostupnosti

Singclean Graviclean Tehotenský tyčinkový test 2ks - ďalšie zaujímavé produkty

Singclean Graviclean Tehotenský tyčinkový test 2ks - ako nakúpiť najvýhodnejšie?