Shimano navijak twin power sw c 10000 hg

Shimano navijak twin power sw c 10000 hg

Shimano navijak twin power sw c 10000 hg

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 527,47 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Shimano navijak twin power sw c 10000 hg - popis produktu

Twin Power SW využíva množstvo technológií a parametrov, ktorými sa môže pochváliť navijak Stella SW. Mnohí odborníci ho pritom považujú za najpokročilejší prívlačový navijak pre trofejný rybolov. Twin Power SW má dostatočnú rezervu výkonu na neutíchajúce zdolávanie veľkých trofejných morských rýb – a to všetko pri zachovaní úplnej technickej dokonalosti a presnosti spracovania konštrukcie na zaistenie maximálnych rybárskych výkonov a najväčšieho potešenia z rybolovu. Telo navijaka HAGANE, prevodovka HAGANE, uloženie X-SHIP a zdokonalené prevody Silent Drive zvyšujú výkon a plynulosť navíjania, technológie X-Shield a X-Protect ponúkajú neprekonateľnú ochranu proti prieniku vody. Brzda Heat Sink Drag je zárukou spoľahlivosti pri zdolávaní úlovku aj v tých najextrémnejších situáciách. Vo svete extrémneho lovu veľkých trofejných rýb potrebujete navijak, ktorý splní vaše očakávania. Hľadáte silnejší navijak s hladším chodom, ktorý zvládne náročné bitky? Potom potrebujete nový Twin Power SW. Brzdná sila: 25 kg Návin na 1 otočenie kľučky: 116 cm

Produkt Shimano navijak twin power sw c 10000 hg patrí do skupiny produktov Navijaky predná brzda, patrí pod značku Shimano, nájdete ho v e-shope Parys.sk.

Shimano navijak twin power sw c 10000 hg - parametre produktu

Shimano navijak twin power sw c 10000 hg - história ceny a dostupnosti

Shimano navijak twin power sw c 10000 hg - ďalšie zaujímavé produkty

Shimano navijak twin power sw c 10000 hg - ako nakúpiť najvýhodnejšie?