Shimano navijak cardiff xr c2000s hg #9110786

Shimano navijak cardiff xr c2000s hg #9110786

Shimano navijak cardiff xr c2000s hg #9110786

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Shimano navijak cardiff xr c2000s hg - popis produktu

Hľadáte špecializovaný navijak, ktorý vyváža vaše ľahké pstruhové prúty a zaistí rovnakú mieru presnosti a jemnosti? Cardiff XR by mohol byť tým, čo hľadáte. Vďaka okrúhlej korkovej rukoväti a tmavo zelenej perleťovej povrchovej úprave sa tento navijak vizuálne líši od ostatných navijakov Shimano. S ľahkou štartovacou rotáciou, ktorá ponúka brilantné ovládanie nástrahy končekmi prstov, pokiaľ ste špecialisti na ľahkej vlaske, naozaj oceníte presnosť ultrajemnej prednej brzdy, ktorá je kalibrovaná pre najjemnejšie vlasce. Ako sa dá očakávať od špičkového navijaka SHIMANO určeného pre jemné techniky, je Cardiff XR vybavený širokým výberom najnovších technológií. Ľahké telo CI4+ má konštrukciu G-FREE pre optimálne vyváženie pri použití ultraľahkých prútov. Vnútorné prevody HAGANE Gear, X-SHIP, Micro Module II a Silent Drive spoločne vytvárajú plynulú efektívnu rotáciu, ktorú ďalej vylepšuje najnovší rotor MGL s nízkou zotrvačnosťou pre ultra ľahkú rotáciu. To je znateľná výhoda pri práci s malými nástrahami s presnou kontrolou. V súlade s technikami Aero Trout a Native Trout, ktoré často vyžadujú použitie ultratenkých vlascov, má Cardiff XR špeciálnu plstenú podložku brzdy, ktorá vzbudzuje istotu pri hre s rybou, najmä keď je ryba blízko pri sieti. •Brzdná sila: 3 kg •Návin na jedno otočenie kľučky: 82 cm

Produkt Shimano navijak cardiff xr c2000s hg #9110786 patrí do skupiny produktov Navijaky predná brzda, patrí pod značku Shimano, nájdete ho v e-shope Parys.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Prúty s navijakmi, vyrába ho značka Shimano, nájdete ho v e-shope Parys.sk.

Shimano navijak cardiff xr c2000s hg - parametre produktu

Shimano navijak cardiff xr c2000s hg - história ceny a dostupnosti

Shimano navijak cardiff xr c2000s hg - ďalšie zaujímavé produkty

Shimano navijak cardiff xr c2000s hg - ako nakúpiť najvýhodnejšie?