Shimano Fishing FX FC 2000 Navijak

Shimano Fishing FX FC 2000 Navijak

Shimano Fishing FX FC 2000 Navijak

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Shimano Fishing FX FC 2000 Navijak - popis produktu

FX je univerzálny prívlačový navijak, ktorý nahrádza predchádzajúce navijaky produktových radov FX, AX a HYPERLOOP. Je ideálnou voľbou predovšetkým pre rybárov, ktorí s chytaním ešte len začínajú, alebo ktorí majú veľmi obmedzené možnosti rozpočtu, ale napriek tomu si chcú zaobstarať spoľahlivý navijak. V tomto segmente trhu je k dispozícii celý rad navijakov, u ktorých je inzerovaná vysoká technická úroveň (napríklad 10 guličkových ložísk a pod.). FX síce 10 guličových ložísk nemá, ale napriek tomu má kvalitu, ktorou je Shimano celosvetovo povestné. Je totiž vybavený silnou prevodovkou Shimano s hladkým chodom, hliníkovou cievkou a pevným telom z kompozitu XT-7. AR-C SPOOL Nová konštrukcia cievky AR-C s okrajom cievky v tvare V umožňuje odmotávanie vlasca z navijaka v menších slučkách, čo sa prejavuje v oveľa dlhšom a presnejšom odhadzovaní. Cievka AR-C minimalizuje nebezpečenstvo zamotania vlasca, dokonca aj pri použití tenkých vlascov či šnúr. Variant: Navijak Telo: XT-7 Náhradná cievka: Nie Prevodový pomer: 5,0:1 Krajina pôvodu: Čína Maximálna brzdná sila: 4 kg Návin na 1 otočenie kľučky: 71 cm Kapacita cievky: 0,18mm - 215m / 0,20mm - 195m / 0,25mm - 120m Hmotnosť: 250 g Séria: FX Veľkosť navijaka / cievky: 2000 Ložiská: 2+1 Materiál cievky: Hliník

Produkt Shimano Fishing FX FC 2000 Navijak je možné nájsť medzi produktmi v skupine Navijaky predná brzda, patrí pod značku Shimano, Shimano Fishing, materiál je Aluminium, nájdete ho v e-shope Muziker.sk.

Shimano Fishing FX FC 2000 Navijak - parametre produktu

MateriálAluminium
KategóriaBrzdy, Navijaky, Navijaky predná brzda
ZnačkaShimano, Shimano Fishing
MateriálAluminium
E-shopMuziker.sk

Shimano Fishing FX FC 2000 Navijak - história ceny a dostupnosti

Shimano Fishing FX FC 2000 Navijak - ďalšie zaujímavé produkty

Shimano Fishing FX FC 2000 Navijak - ako nakúpiť najvýhodnejšie?