Shimano Fishing Speedmaster XTD 14000 Navijak

Shimano Fishing Speedmaster XTD 14000 Navijak

Shimano Fishing Speedmaster XTD 14000 Navijak

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Shimano Fishing Speedmaster XTD 14000 Navijak - popis produktu

Shimano Speedmaster XTD je ponuka pre kaprárov, ktorí hľadajú Big Pit navijak, ktorý ponúka vysokú kvalitu práce a spracovania za relatívne dostupnú cenu.SpeedMaster XTD má všetko, čo si kaprári na našich profesionálnych navijakoch najviac cenia. Poskytujeme užívateľovi enormný výkon generovaný za studena kovaným koncovým prevodom HAGANE vyrobeným zo silného hliníka. Použili sme technológiu pohonu SilentDrive, ktorá zaručuje mimoriadne tiché a plynulé otáčanie. Hnacie prvky prepracované do dokonalosti a perfektne osadené zaisťujú, že emisie hluku z prevodovky sú znížené na minimum. Vysoké sily, ktoré pôsobia na konštrukciu pri namáhavom ťahu, sú navyše tlmené pevným, perfektne osadeným telom CI4+ s technológiou korby G-FREE. Tento model odporúčame najmä kaprárom, ktorí oceňujú spoľahlivosť, kvalitu spracovania a vysoký výkon navijaka.Nie je to však len výkon, ale aj praktické technológie, ktoré dokazujú, že SpeedMaster je navijak určený pre profesionálnych kaprárov. Sme si tak istí odolnosťou SpeedMaster 14000, že sme ho vybavili najsilnejšou brzdou Instant Drag, štandardne ponúkanou na navijakoch Shimano, so skráteným rozsahom nastavenia (360 stupňov) a prítlačnou silou cievky až 20 kg. Umiestnili sme do nej náš najlepší oscilačný systém Super Slow 5 využívajúci technológiu krížového kladenia vlasca Aero Wrap, ktorý poskytuje rýchlosť navíjania až 55 otáčok za cyklus. Zaručuje dokonalé usporiadanie vlasca a zabraňuje zaseknutiu jednotlivých cievok na cievke pri zdolávaní silnej ryby. Vďaka prepracovanej štruktúre navijaka a použitiu technológie Parallel Body, ktorá umiestňuje navijak rovnobežne s prútom, sme znížili trenie vlasca, ktoré vzniká pri nahodení na prvý krúžok. Technológia Rigid Cast navyše znižuje vibrácie na cievke počas nahodenia a ráfik cievky AR-C znižuje trenie vlasca, aby sa predĺžila vzdialenosť nahodenia. To vám umožňuje robiť dlhé a presné hody, aj keď používate hrubšie a tuhšie vlasce.Shimano SpeedMaster 14000 je ponúkaný v dvoch farebných prevedeniach: grafitová (XTD) a strieborná (XSD). Navijak je dodávaný s jednou hliníkovou cievkou veľkosti 14000, ktorá pojme až 550 metrov vlasca s priemerom 0,35 mm. Súčasťou sady sú aj praktické redukcie cievky (3500, 10000), umožňujúce v prípade potreby navinúť menšie množstvo vlasca a zároveň naplniť cievku až po okraj. Telo: XT-7;CI4+ Séria: Speedmaster Rukoväť: Single Machined Aluminium Vodotesná brzda: Nie Náhradná cievka: Nie Variant: Navijak Ložiská: 3+1 Materiál cievky: Cold Forged Aluminium Maximálna brzdná sila: 20 kg Hmotnosť: 590 g Navrhnuté v: Japonsko Prevodový pomer: 4,3:1 Návin na 1 otočenie kľučky: 103 cm Kapacita cievky: 0,35mm - 550m / 0,40mm - 400m / 0,45mm - 300m Krajina pôvodu: Malajzia Veľkosť navijaka / cievky: 14000

Produkt Shimano Fishing Speedmaster XTD 14000 Navijak patrí do skupiny produktov Navijaky predná brzda, patrí pod značku Shimano Fishing, materiál je Cold Forged Aluminium, nájdete ho v e-shope Muziker.sk.

Shimano Fishing Speedmaster XTD 14000 Navijak - parametre produktu

MateriálCold Forged Aluminium
KategóriaBrzdy, Navijaky, Navijaky predná brzda
ZnačkaShimano Fishing
MateriálCold Forged Aluminium
E-shopMuziker.sk

Shimano Fishing Speedmaster XTD 14000 Navijak - história ceny a dostupnosti

Shimano Fishing Speedmaster XTD 14000 Navijak - ďalšie zaujímavé produkty

Shimano Fishing Speedmaster XTD 14000 Navijak - ako nakúpiť najvýhodnejšie?