SHIMANO Cyklistické tretry - SH-RX600 - hnedá/šedá

SHIMANO Cyklistické tretry - SH-RX600 - hnedá/šedá

SHIMANO Cyklistické tretry - SH-RX600 - hnedá/šedá

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

SHIMANO Cyklistické tretry - SH-RX600 - hnedá/šedá - popis produktu

Gravel tretry s optimálne vyváženým pomerom tuhosti podrážky a komfortu pri chôdzi. Karbónom vystužená podrážka poskytuje tuhosť na pretekárskej úrovni pre stabilný výkon pri šliapaní počas celodenných jázd. Široký dezén vonkajšej podrážky s blokmi z TPU pre optimálny komfort a výkonnosť na bicykli aj mimo neho. Ľahká vonkajšia podrážka inšpirovaná gravel pretekmi. BOA® L6K úchyt zabezpečuje rýchle a precízne mikronastavenie upnutia tretry. Tvar tretry prispôsobený dámskej anatómii pre zvýšený komfort. Tretry sú kompatibilné so zarážkami SPD. Váha páru tretier je 514g vo veľkosti 40. Odporúčame odmerať chodidlo a objednať veľkosť podľa veľkostnej tabuľky - zväčša je potrebné objednať o číslo väčšiu veľkosť než štandardne nosíte. POHLAVIE: dámske

Produkt SHIMANO Cyklistické tretry - SH-RX600 - hnedá/šedá je možné nájsť medzi produktmi v skupine Cyklistické tretry, patrí značke Shimano, je vyrobený vo veľkosti 38, vo farbe hnedá, šedá, nájdete ho u predajcu Holokolo.sk a je dizajnovaný female.

SHIMANO Cyklistické tretry - SH-RX600 - hnedá/šedá - parametre produktu

Farbahnedá/šedá
Veľkosťhnedá/šedá
Určeniefemale
KategóriaCyklistické tretry
ZnačkaShimano
Veľkosť38
Farbahnedá, šedá
Určeniefemale
E-shopHolokolo.sk

SHIMANO Cyklistické tretry - SH-RX600 - hnedá/šedá - história ceny a dostupnosti

SHIMANO Cyklistické tretry - SH-RX600 - hnedá/šedá - ďalšie zaujímavé produkty

SHIMANO Cyklistické tretry - SH-RX600 - hnedá/šedá - ako nakúpiť najvýhodnejšie?