SHIMANO Cyklistické tretry - SH-RC702 - biela #8972612

SHIMANO Cyklistické tretry - SH-RC702 - biela #8972612

SHIMANO Cyklistické tretry - SH-RC702 - biela #8972612

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

SHIMANO Cyklistické tretry - SH-RC702 - biela - popis produktu

Ľahká pretekárska cestná tretra s S-PHYRE DNA. Integrovaná bezšvová medzipodrážka a konštrukcia zvršku v kombinácii s karbónovou podrážkou prinášajú novú úroveň stability, fitu a výkonnosti. Konštrukcia zvršku redukuje prekrývanie materiálu a zabezpečuje perfektný fit. Ultra pevná dutá karbónová medzipodrážka zabezpečuje dokonalé odvetranie tretry a zároveň odvádza vodu von z tretry. Poddajný zvršok vyrobený z kombinácie perforovanej syntetickej kože a sieťoviny/TPU poskytuje extra pohodlie. Duálny nezávislý BOA L6 systém umožňuje dostatočne presné nastavenie upnutia nohy v tretre. Nastaviteľné vodítko lanka Powerzone pevne drží prednú časť chodidla. Kopyto SHIMANO DYNALAST podporuje hladké pedálovanie a efektívnejší prenos sily. SPD-SL. Hmotnosť od 510g (č.42). Odporúčame odmerať chodidlo a objednať veľkosť podľa veľkostnej tabuľky - zväčša je potrebné objednať o číslo väčšiu veľkosť než štandardne nosíte. Tretry sú dostupné aj v prevedení so širším kopytom - veľkosť je označená písmenom E. POHLAVIE: pánske

Produkt SHIMANO Cyklistické tretry - SH-RC702 - biela #8972612 patrí do skupiny produktov Cyklistické tretry, patrí značke Shimano, je vyrobený vo veľkosti 43, 44, vo farbe biela, nájdete ho u predajcu Holokolo.sk a je dizajnovaný male.

SHIMANO Cyklistické tretry - SH-RC702 - biela - parametre produktu

Farbabiela
Veľkosťbiela
Určeniemale
KategóriaCyklistické tretry
ZnačkaShimano
Veľkosť43, 44
Farbabiela
Určeniemale
E-shopHolokolo.sk

SHIMANO Cyklistické tretry - SH-RC702 - biela - história ceny a dostupnosti

SHIMANO Cyklistické tretry - SH-RC702 - biela - ďalšie zaujímavé produkty

SHIMANO Cyklistické tretry - SH-RC702 - biela - ako nakúpiť najvýhodnejšie?