Servírovacie stolíky, Bamboo sada 2 ks, RD0234

Servírovacie stolíky, Bamboo sada 2 ks, RD0234

Servírovacie stolíky, Bamboo sada 2 ks, RD0234

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Servírovacie stolíky, Bamboo sada 2 ks, RD0234 - popis produktu

Servírovací podnos z bambusu, sada 2 ks Na raňajky, bar a oveľa viac. Praktické a stabilné Prirodzený vzhľad ľahká údržba Servírovací podnos Veľký zásobník H x Š x V: približne 5,5 x 45 x 31 cm Malý zásobník H x Š xh: cca 4,5 x 42 x 29 cm bambus Prirodzené sfarbenie približne 1,3 kg ťažké   Servírovací podnos z 2 bambusu So sadou dvoch servírovacích tácok rýchlo naservírujete jedlo, nápoje a ďalšie náležitosti pre príjemné raňajky. Dva zásobníky sú vyrobené z prírodného bambusu a sú mimoriadne atraktívne. Okraje zásobníkov zaisťujú, že ak niečo padne na poličku, nič nespadne na podlahu. Ak nepotrebujete zásobníky, môžu sa dať dohromady, aby sa ušetrilo miesto. Získajte svoju sadu 2 praktických zásobníkov na bambusové servírovanie domov! podrobnosti o produkte Servírovací zásobník 2 v prirodzenom vzhľade Ofsetový ráfik zabezpečuje bezpečnú prepravu Praktický spoločník na raňajky, bar a oveľa viac. Praktické s otvormi na uchopenie Jednoduché uloženie Udržateľný materiál Jednoduchá údržba dodávka Bambusová sada podnosov 2ks žiadne nástroje, zostavené Rd 10020234

Tento produkt sa nachádza v kategórii Sady stolíkov, patrí značke RelaxD, nájdete ho v e-shope Dizajnove-doplnky.sk.

Produkt Servírovacie stolíky, Bamboo sada 2 ks, RD0234 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Servírovacie podnosy, je v ponuke značky RelaxD, v ponuke predajcu Dizajnove-doplnky.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Servírovacie stolíky, patrí pod značku RelaxD, nájdete ho v e-shope Dizajnove-doplnky.sk.

Servírovacie stolíky, Bamboo sada 2 ks, RD0234 - parametre produktu

Servírovacie stolíky, Bamboo sada 2 ks, RD0234 - história ceny a dostupnosti

Servírovacie stolíky, Bamboo sada 2 ks, RD0234 - ďalšie zaujímavé produkty

Servírovacie stolíky, Bamboo sada 2 ks, RD0234 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?