Sendvičový matrac 1+1 zadarmo NORA Dřevočal

Sendvičový matrac 1+1 zadarmo NORA Dřevočal

Sendvičový matrac 1+1 zadarmo NORA Dřevočal

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 364,30 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Sendvičový matrac 1+1 zadarmo NORA Dřevočal - popis produktu

Akcia 1 + 1 obsahuje dva matrace NORA Dřevočal z bio peny. Matrac je zložená z dvoch 5-zónových elastických pien MediFoam odlišných objemových hmotností. Z jednej strany je matrac tuhosti 2 (stredná tuhosť) - vhodná pre ženy, z druhej strany je matrac tuhosti 3 (tvrdá) - vhodná pre mužov. Stred jadra matraca je prevzdušnenie priečnymi prieduchy, ktoré zaručujú zmäkčenie matraca v exponovaných miestach. Celková výška matraca je cca 17 cm. Tuhosť: stredná + tvrdáNosnosť: do 110 kgVýška matraca: cca 17 cmPočet zón: 5 Poťah je snímateľný. Matrac sa vyrába v týchto rozmeroch: 80x195, 85x195, 80x200, 90x200 cm.Poťah + rozmer matraca prosím vyberte vo variantoch produktu. Lyocell:Materiál z čistého prírodného vlákna získaného z dreva technológiou šetriacou životné prostředí.Se všetkými svojimi vynikajúcimi charakteristikami Vám poskytuje počas spánku optimálne pohodlie. K jej popredným vlastnostiam patrí vysoká absorbčná schopnosť a veľmi rýchle odparovanie. Tieto vlastnosti zaručujú dokonalý pocit aj pre osoby s vyššou potivosťou. Mikrovlákna LezingLyocell dodávajú látke hodvábny lesk a sú odolné a necitlivé k mikroorganizmom. Poťah je možné prať pri 60 °C.

Produkt Sendvičový matrac 1+1 zadarmo NORA Dřevočal patrí do skupiny produktov Matrace sendvičové od značky DŘEVOČAL v ponuke e-shopu Inpostele.sk.

Sendvičový matrac 1+1 zadarmo NORA Dřevočal - parametre produktu

NOSNOSŤ110 kg
DĹŽKA200 cm
ŠÍRKA80 cm
OBOJSTRANNÁÁno
SNÍMATEĽNÝ POŤAHÁno
TYP MATRACESendvičová
TYP MATRACEPenová
ROZDIELNA TUHOSŤ STRÁNÁno
FARBA POŤAHUBiela
POČET ZÓN5
TUHOSŤStredná
TUHOSŤTvrdá
MATERIÁL MATRACEStudená pena
MATERIÁL MATRACEPena MediFoam
VÝŠKA17 cm
MATERIÁL POŤAHULyocell
Hmotnosť16000.000g
KategóriaMatrace, Matrace sendvičové
ZnačkaDŘEVOČAL
E-shopInpostele.sk

Sendvičový matrac 1+1 zadarmo NORA Dřevočal - história ceny a dostupnosti

Sendvičový matrac 1+1 zadarmo NORA Dřevočal - ďalšie zaujímavé produkty

Sendvičový matrac 1+1 zadarmo NORA Dřevočal - ako nakúpiť najvýhodnejšie?