| | | Môže byť označovaná tiež ako biela a v našich zemepisných šírkach sa používa k nakladaniu, do marinád a k výrobe horčice. Indovia sú pri jej použití podstatne kreativnejší. Zlté a čierne horčicové semienka sú v juhoindickej kuchyni obzvlášť dôležitá a pred
BIO Rasca mletá - Sonnentor, 60g | | Obsah: BIO Rasca mletá - Sonnentor | | 1x60g | | Charakteristika BIO Rasca mletá - Sonnentor: | | BIO Rasca mletá - tradičné korenie s horko-sladkou arómou, ktoré by nemalo chýbať v žiadnej domácnosti | | | | BIO Rasca mletá je korenie z rastliny Rasca lúčna
Pískavica – poklad faraonov je doma v Stredozemí. Už Egypťania ju využívali ako korenie. Čerstvý, chrumkavý pôžitok! Výborná semienka s korenistou chuťou sú šetrne pripravované a balené. Takto môžete už po niekoľkých dňoch zbierať a vychutnávať čerstvé výhonky. Doba
Čierna rasca má zemitú a ľahko horkastú chuť. V Turecku a orientálnej kuchyni sa tieto semienka pridávajú na chleba a iné slané pečivo. Bez čiernej rasce sa nezaobíde ani indická kuchyňa. Pridáva sa do rôznych kuracích, ale aj vegetariánskych pokrmov, ako sú Korma či kari