SELECT GK Gloves 88 Kids 23

SELECT GK Gloves 88 Kids 23

SELECT GK Gloves 88 Kids 23

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

SELECT GK Gloves 88 Kids 23 - popis produktu

Brankárske rukavice SELECT GK Gloves 88 Kids 23:Do výbavy každého brankára patria aj kvalitné brankárske rukavice. Ich výber je veľmi dôležitý, pretože by mali plniť funkciu ochrany a zabraňovať šmýkaniu lopty. Presne na to slúžia detské brankárske rukavice Select. Sú zhotovené tak, aby boli vhodné pre všetkých profesionálnych hráčov. Hodia sa do akéhokoľvek počasia, dopomáhajú brankárom k lepšiemu výkonu. Vonkajším materiálom rukavíc Select je polyester. Na brankárskych rukaviciach na futbal prevláda biela a červená farba. Kľúčové prednosti brankárskych rukavíc SELECT GK Gloves 88 Kids 23 Detské brankárske rukavice Select sú nevyhnutným doplnkom brankárskej výbavy Vyhovujú požiadavkám profesionálnych hráčov Používajú sa za každého počasia Ako vonkajší materiál sa používa polyester Vnútornú časť rukavíc vypĺňa polyester Farba brankárskych rukavíc Select je biela a červená Veľkosť rukavíc: 4, 5, 6 a 7

Produkt SELECT GK Gloves 88 Kids 23 patrí do skupiny produktov Brankárske rukavice od značky Select v ponuke e-shopu Alza.sk.

SELECT GK Gloves 88 Kids 23 - parametre produktu

SELECT GK Gloves 88 Kids 23 - história ceny a dostupnosti

SELECT GK Gloves 88 Kids 23 - ďalšie zaujímavé produkty

SELECT GK Gloves 88 Kids 23 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?