Sekera Freescape Hatchet 17,5“ Gerber® (Farba: Čierna)

Sekera Freescape Hatchet 17,5“ Gerber® (Farba: Čierna)

Sekera Freescape Hatchet 17,5“ Gerber® (Farba: Čierna)

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Sekera Freescape Hatchet 17,5“ Gerber® (Farba: Čierna) - popis produktu

Moderná outdoorová sekera

Sekera Freescape Hatchet 17,5' Gerber® je kvalitná sekera pre každého, kto hľadá odolný a funkčný nástroj nielen na cesty, ale aj domov. Hlava sekery je vyrobená z odolnej kovanej ocele, ktorá je ideálna práve pre efektívne sekanie dreva. Veľkou prednosťou sekery je okrem odolnosti tiež špeciálny tvar hlavy. Hlava je totiž dizajnovaná tak, aby pri štiepaniu dreva vytvárala čo možno najmenší odpor. Pri štiepaniu sa tak nemusíte zbytočne namáhať, vďaka čomu bude práca oveľa príjemnejšia a menej vyčerpávajúca. Sekeru využijete nielen pri príprave dreva na oheň, ale tiež pri zatĺkaní kolíkov alebo budovaniu prístrešku.

Praktický dizajn

Sekeru využijete nielen doma, ale aj na výletoch do divočiny. Ostrie je doplnené o praktickú krytku, ktorú môžete jednoducho nasadiť a sekeru pohodlne transportovať treba v batohu. Klasické krytky ostria majú jednu nevýhodu - ľahko sa stratia alebo zabudnú. Aby sa takýmto situáciám predišlo, je sekera Freescape doplnená o priestor na konci poriska, kam môžete krytku uložiť. Máte tak istotu, že ju nikde nezabudnete.

Nízka hmotnosť a odolné materiály

Porisko sekery je vylepšené o protišmykovú úpravu, ktorá zaručuje bezpečný a stabilný úchop za každého počasia. Zadná strana hlavy disponuje plochou časťou, ktorá je určená pre ľahké zatĺkanie klincov a ďalšieho potrebného materiálu. Aj napriek vysokej odolnosti a kvalite použitých materiálov je sekera veľmi ľahká. Vďaka nízkej hmotnosti tak nemusíte príliš váhať, ak hľadáte sekeru, ktorú si so sebou budete nosiť tiež na výlety mimo civilizáciu. Praktické je tiež farebne výrazné zakončenie poriska, vďaka ktorému sa nemusíte báť, že by ste sekeru v lese len tak prehliadli.

Benefity, o ktorých musíte vedieť:
  • kvalitná kovaná oceľ
  • odolné materiály
  • funkčný tvar hlavy
  • praktická krytka ostria
  • priestor pre uloženie krytky
  • protišmyková úprava
  • nízka hmotnosť
  • výrazné farebné porisko

Sekera Freescape Hatchet 17,5“ Gerber® (Farba: Čierna) - parametre produktu

KategóriaSekery

Sekera Freescape Hatchet 17,5“ Gerber® (Farba: Čierna) - história ceny a dostupnosti

Sekera Freescape Hatchet 17,5“ Gerber® (Farba: Čierna) - ďalšie zaujímavé produkty

Sekera Freescape Hatchet 17,5“ Gerber® (Farba: Čierna) - ako nakúpiť najvýhodnejšie?