Sedlová stolička Fabulo Viva easy Farba: čierna

Sedlová stolička Fabulo Viva easy Farba: čierna

Sedlová stolička Fabulo Viva easy Farba: čierna

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Sedlová stolička Fabulo Viva easy Farba: čierna - popis produktu

Fabulo Viva Easy je základný model sedlovej stoličky z radu Fabulo Viva. Disponuje výškovým nastavením sedadla pre zaistenie správnej a komfortnej polohy pri sedení. Sedlová časť je pevne uchytená, bez možnosti nastavenia sklonu alebo šírky sedenia. Máte sedavé zamestnanie? Bolestí chrbtice a hrbenia sa viac nemusíte obávať. Sedlová stolička Fabulo Viva Easy Vám zaručí, že budete počas celého sedenia sedieť rovno a tak neustále posilňovať chrbtové svaly. Sedlová stolička podporuje zdravé sedenie. Je vhodná na využitie v domácnosti alebo v kancelárii a je veľmi obľúbená v zamestnaniach ako lekár, zubný lekár, zverolekár, masér, fyzioterapeut, kozmetička a v ďalších, kde sa sedí počas pracovného dňa. Sedlová stolička Fabulo Viva Easy je špeciálne vyvinutý koncept, ktorý sa postará o rovné sedenie, bez akéhokoľvek hrbenia. Stolička vychádza zo spôsobu sedenia v konskom sedle. Pri sedení na stoličke sú nohy roztiahnuté. Tomu spôsobu sedenia hovoríme jazdecká pozícia. Pri správnom sedení pomáhate a chránite nielen svoje zdravie, ale zvyšujete aj svoju produktivitu pri práci. Sedenie na sedlovej stoličke Fabulo Viva Easy podporuje správne držanie celého chrbta vyrovnane v správnej polohe. Výhodou sedlovej stoličky je, že nie je potrebná opierka chrbta, lebo pri sedení je chrbtica v takej istej polohe ako pri stoji. Hmotnosť celého tela spočíva na sedacej kosti a na svaloch nôh, ale nie na sedacích svaloch. Sedlová stolička Fabulo Viva Easy s deleným sedadlom netlačí na oblasť genitálií. Ani počas dlhého sedenia sa neobjavuje stuhnutosť a stŕpnutosť, užívateľ zostáva čulý po celý pracovný deň. Počas sedenia sú kolená v 135° uhle, čo je podľa výskumov najšetrnejšou pozíciou pre kĺby. Taký istý uhol zvierajú aj stehná a horná časť tela, čo znižuje možnosť vzniku artritídy (zápalu kĺbov). Pri sedení na sedlovej stoličke je v spodnej časti tela správny lymfatický a krvný obeh, čím sa zabráni vzniku kŕčových žíl a opuchov nôh. Sedlovú stoličku Fabulo Viva Easy dodávame v 2 rôznych farebných prevedeniach. Prečo si vybrať sedlovú stoličku Fabulo Viva easy: jedinečný koncept sedenia jazdecká pozícia pri sedení prevencia proti bolestiam chrbtice aktivovanie svalstva celého tela možnosť nastavenia sklonu sedadla spaľovanie kalórií vďaka možnosti pohybu na stoličke urýchľuje metabolizmus znižuje riziko dysfunkcie erekcie zlepšuje krvný obeh pomáha rehabilitovať svaly panvového dna   Sedlová stolička Fabulo Viva Easy - parametre Šírka sedadla: 41 cm Dĺžka sedadla: 39 cm Šírka základne: 49 cm Nastaviteľná výška: 55,5 - 74 cm Hmotnosť: 6,2 kg Nosnosť: 120 kg

Produkt Sedlová stolička Fabulo Viva easy Farba: čierna patrí do skupiny produktov Kancelárske stoličky, patrí pod značku Fabulo, nájdete ho v e-shope Fabulo.sk.

Sedlová stolička Fabulo Viva easy Farba: čierna - parametre produktu

Sedlová stolička Fabulo Viva easy Farba: čierna - história ceny a dostupnosti

Sedlová stolička Fabulo Viva easy Farba: čierna - ďalšie zaujímavé produkty

Sedlová stolička Fabulo Viva easy Farba: čierna - ako nakúpiť najvýhodnejšie?