Sconto Toaletný stolík BELLU orech/biela

Sconto Toaletný stolík BELLU orech/biela

Sconto Toaletný stolík BELLU orech/biela

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Sconto Toaletný stolík BELLU orech/biela - popis produktu

**Toaletný stolík BELLU** v jednoduchom vyhotovení s romantickými detailmi zaručene poteší každú milovníčku kozmetiky. Vyrobený je z **masívneho dreva fínskej borovice**, ktoré dodáva konštrukcii potrebnú **pevnosť, odolnosť a dlhú životnosť**. Biela farba dodá vášmu domovu čistý a elegantný vzhľad. Jemné ozdobné prvky ako dekoratívne frézovanie a kovové rúčky v starožitnej, zlatej farbe dotvárajú celkový vidiecky vzhľad s romantickým nádychom. Stolík ponúka **1 priestrannú zásuvku** s dostatočným priestorom na dekoratívnu aj ošetrujúcu kozmetiku, štetce a ďalšie nevyhnutnosti. **Vrchnú dosku** môžete využiť na uloženie ďalšej kozmetiky, parfumov alebo aj usporiadanie vašich šperkov. S týmto toaletným stolíkom budete mať všetky kozmetické potreby na jednom mieste a zároveň perfektne usporiadané. Stolík podopierajú **vysoké, zaujímavo tvarované nohy**, vďaka ktorým môžete pod stolík pohodlne zasunúť stoličku. Vkusný a praktický toaletný stolík BELLU pomôže vo vašej spálni vytvoriť ideálne zázemie na prípravu na rutinné a slávnostné dni. Pokiaľ preferujete nábytok v jednotnom dizajne, môžete si zaobstarať aj ďalšie kúsky z rovnomennej kolekcie.

Produkt Sconto Toaletný stolík BELLU orech/biela patrí do skupiny produktov Toaletné stolíky, vyrába ho značka Sconto, nájdete ho v e-shope Sconto.sk.

Sconto Toaletný stolík BELLU orech/biela - parametre produktu

Sconto Toaletný stolík BELLU orech/biela - história ceny a dostupnosti

Sconto Toaletný stolík BELLU orech/biela - ďalšie zaujímavé produkty

Sconto Toaletný stolík BELLU orech/biela - ako nakúpiť najvýhodnejšie?