Sconto Spálňová zostava LIVORNO dub wotan/biela

Sconto Spálňová zostava LIVORNO dub wotan/biela

Sconto Spálňová zostava LIVORNO dub wotan/biela

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 799 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Sconto Spálňová zostava LIVORNO dub wotan/biela - popis produktu

Čím vybaviť spálňu, aby bola ideálnym miestom relaxácie a odpočinku? Hlavnou dominantou spálne je vždy **posteľ**, nesmú tu ale chýbať ani úložné priestory. Do spálne sa skvele hodí šatníková skriňa so zrkadlovými dverami, ktoré opticky zväčšia interiér. Praktickým doplnkom je aj **posteľový nadstavec** s ďalšími úložnými priestormi a miestom na vystavenie dekorácií. Všetky tieto časti pre dokonalú spálňu nájdete v **spálňovej zostave LIVORNO**, ktorá je nielen praktická ale zároveň zútulní váš interiér. **Manželská posteľ** zo zostavy LIVORNO obsahuje stredový nosník, do ktorého je možné zasadiť posteľové rošty. Vhodné rošty a matrac si určite vyberiete z našej širokej ponuky, aby bolo vaše lôžko kompletné. Nad posteľou nájdete **posteľový nadstavec**, ktorý dotvára čelo postele a v spodnej časti obsahuje aj **nočné stolíky** s praktickými zásuvkami. Dotvára tak ideálne miesto pre váš nerušený spánok. V hornej časti nadstavca nájdete celkom 11 vložených políc a 4 otočné dvierka. Kombinácia otvorených a uzavretých priestorov umožňuje vystavenie dekorácií aj uloženie oblečenia a lôžkovín. Na posteľový nadstavec plynule nadväzuje **rohová skriňa** so zrkadlovými dverami, ktoré opticky zväčšia váš interiér. Neoddeliteľnou súčasťou je **priestranná šatníková skriňa** s 3 otočnými dverami, 3 vloženými policami a 2 šatníkovými tyčami na všetko vaše oblečenie. Zostava je z **laminovaného drevotrieskového materiálu**, ktorý je nenáročný na údržbu.

Produkt Sconto Spálňová zostava LIVORNO dub wotan/biela patrí do skupiny produktov Spálňové zostavy, patrí značke Sconto, nájdete ho u predajcu Sconto.sk.

Sconto Spálňová zostava LIVORNO dub wotan/biela - parametre produktu

KategóriaSpálňové zostavy
ZnačkaSconto
E-shopSconto.sk

Sconto Spálňová zostava LIVORNO dub wotan/biela - história ceny a dostupnosti

Sconto Spálňová zostava LIVORNO dub wotan/biela - ďalšie zaujímavé produkty

Sconto Spálňová zostava LIVORNO dub wotan/biela - ako nakúpiť najvýhodnejšie?