Sconto Sedacia súprava THUNDER XL pravá, hnedá

Sconto Sedacia súprava THUNDER XL pravá, hnedá

Sconto Sedacia súprava THUNDER XL pravá, hnedá

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 799 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Sconto Sedacia súprava THUNDER XL pravá, hnedá - popis produktu

Priestranná sedacia súprava THUNDER XL situovaná do tvaru písmena U, je tou najlepšou voľbou pre tých, ktorí hľadajú moderný kúsok do veľkej obývacej izby. Sedačka ponúka variabilitu posedenia aj relaxácie na veľkorysom priestore. **Pružinové jadro** zabezpečí pevnejšie sedenie, **chrbtové vankúše** spolu s dostatočne širokými opierkami mäkkú oporu. To všetko vytvára elegantný kút na relaxáciu a odpočinok. Veľkou prednosťou tejto sedačky je **poťahová tkanina**, ktorá je optikou **podobná prírodnej koži**. Je príjemná na dotyk, mäkká, mierne plyšová. Ľahko ju vyčistíte. **Celočalúnené vyhotovenie** vám dopraje luxus vybrať si, kam gauč umiestnite. Na priestrannej účkovej sedačke THUNDER XL pohodlne usadíte celú rodinu alebo väčšiu návštevu.

Produkt Sconto Sedacia súprava THUNDER XL pravá, hnedá je možné nájsť medzi produktmi v skupine Sedacie súpravy, je v ponuke značky Sconto v ponuke e-shopu Sconto.sk.

Sconto Sedacia súprava THUNDER XL pravá, hnedá - parametre produktu

KategóriaSedacie súpravy
ZnačkaSconto
E-shopSconto.sk

Sconto Sedacia súprava THUNDER XL pravá, hnedá - história ceny a dostupnosti

Sconto Sedacia súprava THUNDER XL pravá, hnedá - ďalšie zaujímavé produkty

Sconto Sedacia súprava THUNDER XL pravá, hnedá - ako nakúpiť najvýhodnejšie?