Sconto Sedacia súprava SELEDO L ľavá, jantárová

Sconto Sedacia súprava SELEDO L ľavá, jantárová

Sconto Sedacia súprava SELEDO L ľavá, jantárová

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 1 299 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Sconto Sedacia súprava SELEDO L ľavá, jantárová - popis produktu

Rohová sedacia súprava SELEDO L lahodí oku pre svoju jednoduchosť a originálny charakter. Poskytne dostatok priestoru na posedenie s rodinou aj priateľmi. **Chrbtové a bočnicové vankúšiky** poskytnú mäkkú oporu a zároveň sú štýlovým doplnkom. Gauč je možné využiť aj ako lôžko pre hostí. **Vysoké kovové nôžky** zvýrazňujú nielen elegantný vzhľad gauča a zaistia jeho stabilitu, ale majú aj svoju praktickú stránku. Priestor pod sedačkou je stále dobre dostupný a udržanie poriadku pod ňou tak zvládnete bez problémov. Chrbát sedačky je potiahnutý rovnakou tkaninou ako časť na sedenie, vy sami sa teda môžete rozhodnúť, či bude váš obývací priestor zdobiť pri stene alebo v strede miestnosti. Rohová sedacia súprava SELEDO L v sebe odráža aktuálny vládnuci **minimalistický trend**. V obývačke bude prirodzenou dominantou.

Produkt Sconto Sedacia súprava SELEDO L ľavá, jantárová patrí do skupiny produktov Sedacie súpravy, je v ponuke značky Sconto v ponuke e-shopu Sconto.sk.

Sconto Sedacia súprava SELEDO L ľavá, jantárová - parametre produktu

KategóriaSedacie súpravy
ZnačkaSconto
E-shopSconto.sk

Sconto Sedacia súprava SELEDO L ľavá, jantárová - história ceny a dostupnosti

Sconto Sedacia súprava SELEDO L ľavá, jantárová - ďalšie zaujímavé produkty

Sconto Sedacia súprava SELEDO L ľavá, jantárová - ako nakúpiť najvýhodnejšie?