Sconto Sedacia súprava MERYL ľavá, hnedá

Sconto Sedacia súprava MERYL ľavá, hnedá

Sconto Sedacia súprava MERYL ľavá, hnedá

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Sconto Sedacia súprava MERYL ľavá, hnedá - popis produktu

Sedacia súprava MERYL vám ponúkne komfort rohového sedenia, usadí vás aj návštevu, bude príjemným miestom na leňošenie a vďaka svojej multifunkčnosti poslúži v prípade potreby ako príležitostné lôžko. Sedadlo je tvorené penovým jadrom, ktoré vám poskytne mäkké sedenie. Oblé tvary v kombinácii s polohovacími podhlavníkmi zase umocnia príjemný pocit z relaxácie. Gauč zvládne nielen hostí usadiť, ale v prípade potreby je možné sedačku rozložiť na lôžko na príležitostné spanie. Integrovaný úložný priestor v otomane poskytne útočisko nielen na lôžkoviny, ktoré budete mať v prípade potreby hneď po ruke, ale môžete ho využiť variabilne podľa potreby. Celočalúnené vyhotovenie vám poskytne luxus, zvoliť si sami kam ju postavíte, či k stene alebo do otvoreného priestoru.

Produkt Sconto Sedacia súprava MERYL ľavá, hnedá je možné nájsť medzi produktmi v skupine Sedacie súpravy, je v ponuke značky Sconto v ponuke e-shopu Sconto.sk.

Sconto Sedacia súprava MERYL ľavá, hnedá - parametre produktu

KategóriaSedacie súpravy
ZnačkaSconto
E-shopSconto.sk

Sconto Sedacia súprava MERYL ľavá, hnedá - história ceny a dostupnosti

Sconto Sedacia súprava MERYL ľavá, hnedá - ďalšie zaujímavé produkty

Sconto Sedacia súprava MERYL ľavá, hnedá - ako nakúpiť najvýhodnejšie?