Sconto Sedacia súprava GRENADA MINI ľavá, antracitová

Sconto Sedacia súprava GRENADA MINI ľavá, antracitová

Sconto Sedacia súprava GRENADA MINI ľavá, antracitová

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 1 099 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Sconto Sedacia súprava GRENADA MINI ľavá, antracitová - popis produktu

Pôvab, príťažlivosť a funkčnosť. To v sebe skrýva rohová sedacia súprava GRENADA MINI, ktorá vnesie aj do menších domovov nádych luxusu a blahobytu. Svojou veľkosťou poskytne **komfortné sedenie pre menšiu rodinu aj návštevu**. **Poťahová tkanina** je nielen príjemná na dotyk, ale je **pokrytá ochrannou vrstvou**, ktorá zamedzuje rýchlemu presakovaniu tekutín, čo ocenia nielen rodičia, ale aj milovníci zvierat. Pokiaľ rozlejete šťavu, kávu alebo inú tekutinu, kvapky zostanú na povrchu textílie, čo Vám umožní rýchle a jednoduché odstránenie tekutín. Maximálny pôžitok z relaxácie vám zaistí možnosť upraviť si hĺbku sedadla až o 27 cm, a to len pomocou stlačenia tlačidla. **Elektrický výsuvný systém** urobí prácu za vás. **Polohovacie podhlavníky** dovedú váš pocit z relaxácie a odpočinku k dokonalosti. Vďaka funkcii úpravy hĺbky sedadla môžete sedačku využiť ako **provizórne lôžko**. Integrovaný **úložný priestor v otomane** poskytne útočisko nielen na lôžkoviny, ktoré budete mať v prípade potreby hneď po ruke, ale môžete ho využiť variabilne podľa potreby. Deky, sezónne dekorácie aj hračky budú vo vetrateľnom priestore bezpečne uložené. Sedacia súprava GRENADA MINI bude ideálnym spoločníkom sofistikovaného interiéru a dopraje vám každodenné pohodlie.

Produkt Sconto Sedacia súprava GRENADA MINI ľavá, antracitová patrí do skupiny produktov Sedacie súpravy, je v ponuke značky Sconto v ponuke e-shopu Sconto.sk.

Sconto Sedacia súprava GRENADA MINI ľavá, antracitová - parametre produktu

KategóriaSedacie súpravy
ZnačkaSconto
E-shopSconto.sk

Sconto Sedacia súprava GRENADA MINI ľavá, antracitová - história ceny a dostupnosti

Sconto Sedacia súprava GRENADA MINI ľavá, antracitová - ďalšie zaujímavé produkty

Sconto Sedacia súprava GRENADA MINI ľavá, antracitová - ako nakúpiť najvýhodnejšie?