Sconto Relaxačné kreslo TUCKER hnedá

Sconto Relaxačné kreslo TUCKER hnedá

Sconto Relaxačné kreslo TUCKER hnedá

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 413 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Sconto Relaxačné kreslo TUCKER hnedá - popis produktu

Elegantné polohovateľné kreslo TUCKER v sebe spája klasický dizajn s modernou technológiou, ktoré sa stane nevyhnutnou súčasťou vašej domácnosti. Poťah je z príjemnej **hladkej látky** v dekore vintage kože. Masívna **kovová konštrukcia**, čalúnenie z PU peny, vlnovcovej pružiny a spevňujúce popruhy dodávajú skvelé pohodlie a pevnosť. Jeden integrovaný a **úsporný motor** spolu s hydraulickým piestom pomáhajú nielen pri vstávaní, ale aj pri nastavení viacerých **možností relaxácie**. Ovládanie pomocou káblového diaľkového ovládača, umiestneného v praktickom vrecku na pravej strane, je naozaj hračkou. Maximálna nosnosť je až 130 kg. Relaxačné kreslo TUCKER je pravým miestom na relaxáciu a postará sa o vašu pohodu pri sledovaní filmu, pri čítaní vašej obľúbenej knihy, alebo pri počúvaní hudby.

Produkt Sconto Relaxačné kreslo TUCKER hnedá je možné nájsť medzi produktmi v skupine Relaxačné kreslá, patrí značke Sconto, nájdete ho u predajcu Sconto.sk.

Sconto Relaxačné kreslo TUCKER hnedá - parametre produktu

Sconto Relaxačné kreslo TUCKER hnedá - história ceny a dostupnosti

Sconto Relaxačné kreslo TUCKER hnedá - ďalšie zaujímavé produkty

Sconto Relaxačné kreslo TUCKER hnedá - ako nakúpiť najvýhodnejšie?