Sconto Predsieňová zostava STELLA dub/sivá

Sconto Predsieňová zostava STELLA dub/sivá

Sconto Predsieňová zostava STELLA dub/sivá

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Sconto Predsieňová zostava STELLA dub/sivá - popis produktu

Minimalistická **predsieňová zostava STELLA** je vhodná aj do naozaj malých interiérov, kde sa každý centimeter počíta. Konštrukcia z laminovaného dreveného materiálu, ktorý vás poteší svojou nenáročnou údržbou, je vyhotovená v prírodnom dekore duba v kombinácii so sivou farbou. Táto moderná kombinácia dodá vašej predsieni hrejivý pocit tepla domova. Zostava disponuje **1 uzatvárateľnou zásuvkou**, ktorú môžete využiť na drobnosti dennej potreby. Množstvo **otvoreného úložného priestoru** umožňuje udržať vo vašej predsieni potrebný poriadok a prehľad. Súčasťou je aj **integrovaný zrkadlový panel**, vďaka ktorému si môžete pred odchodom z domu skontrolovať svoj vzhľad. Zrkadlo tiež **opticky zväčší a presvetlí** menšie priestory. Vďaka praktickému **nástennému vyhotoveniu** nebude zostava zaberať cenné miesto.

Produkt Sconto Predsieňová zostava STELLA dub/sivá patrí do skupiny produktov Predsieňové steny, patrí značke Sconto, nájdete ho u predajcu Sconto.sk.

Sconto Predsieňová zostava STELLA dub/sivá - parametre produktu

KategóriaPredsieňové steny
ZnačkaSconto
E-shopSconto.sk

Sconto Predsieňová zostava STELLA dub/sivá - história ceny a dostupnosti

Sconto Predsieňová zostava STELLA dub/sivá - ďalšie zaujímavé produkty

Sconto Predsieňová zostava STELLA dub/sivá - ako nakúpiť najvýhodnejšie?