Sconto Predsieňová zostava ANTRE biela

Sconto Predsieňová zostava ANTRE biela

Sconto Predsieňová zostava ANTRE biela

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 199 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Sconto Predsieňová zostava ANTRE biela - popis produktu

**Kompaktné riešenie** zostavy ANTRE dokáže nielen ušetriť cenné minúty pri odchode, ale aj opticky zväčšiť menší uvítací priestor. Zostavu tvorí **policová skriňa s háčikmi, zrkadlová aplikácia a príručný panel s háčikmi a policou**. To všetko poskytuje multifunkčný priestor, ktorý poslúži nielen na odkladanie kabátov a obuvi. **Veľké množstvo rôzne rozmiestnených háčikov** a menšia šatníková tyč spolu s policami poskytnú zázemie nielen kabátom, ale odložíte si tu bez problémov kabelky, dáždniky a ďalšie drobnosti ako napríklad obuvák alebo vodítko pre vášho maznáčika. S predsieňovou zostavou ANTRE získate praktické a reprezentatívne zázemie pre váš vstupný priestor, ktorý sa tak ľahko stane elegantnou vizitkou vášho domova.

Produkt Sconto Predsieňová zostava ANTRE biela patrí do skupiny produktov Predsieňové steny, patrí značke Sconto, nájdete ho u predajcu Sconto.sk.

Sconto Predsieňová zostava ANTRE biela - parametre produktu

KategóriaPredsieňové steny
ZnačkaSconto
E-shopSconto.sk

Sconto Predsieňová zostava ANTRE biela - história ceny a dostupnosti

Sconto Predsieňová zostava ANTRE biela - ďalšie zaujímavé produkty

Sconto Predsieňová zostava ANTRE biela - ako nakúpiť najvýhodnejšie?