Sconto Posteľná bielizeň HARPER ružová/sivá

Sconto Posteľná bielizeň HARPER ružová/sivá

Sconto Posteľná bielizeň HARPER ružová/sivá

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Sconto Posteľná bielizeň HARPER ružová/sivá - popis produktu

**Posteľná bielizeň na vankúše a paplón HARPER** s výrazným geometrickým vzorom je vyhotovená v jemnej kombinácii sivej, ružovej a bielej farby. Vyrobená je z **jemných polyesterových vlákien**, ktoré sú veľmi príjemné pri styku s pokožkou. Hladký, mierne lesklý a **chladivý povrch mikrosaténu** určite oceníte predovšetkým počas teplých letných nocí. Súpravu však môžete využívať po celý rok vďaka termoregulačným vlastnostiam. Posteľná bielizeň z tohoto **ľahkého, vzdušného a vysoko nasiakavého** materiálu je vhodná aj pre alergikov a astmatikov vzhľadom na jej **antibakteriálne vlastnosti**. Posteľná bielizeň je doplnená o praktické zipsové zapínanie, ktoré uľahčí bežnú manipuláciu. Poteší vás aj svojou **rýchloschnúcou** funkciou a celkovo ľahkou udržiavateľnosťou, pretože ju stačí prať pri teplote do 40 °C a následne **nevyžaduje žehlenie**.

Produkt Sconto Posteľná bielizeň HARPER ružová/sivá je možné nájsť medzi produktmi v skupine Posteľná bielizeň od značky Sconto v ponuke e-shopu Sconto.sk.

Sconto Posteľná bielizeň HARPER ružová/sivá - parametre produktu

Sconto Posteľná bielizeň HARPER ružová/sivá - história ceny a dostupnosti

Sconto Posteľná bielizeň HARPER ružová/sivá - ďalšie zaujímavé produkty

Sconto Posteľná bielizeň HARPER ružová/sivá - ako nakúpiť najvýhodnejšie?