Sconto Obývacia stena MATCH L III biela/dub wotan

Sconto Obývacia stena MATCH L III biela/dub wotan

Sconto Obývacia stena MATCH L III biela/dub wotan

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Sconto Obývacia stena MATCH L III biela/dub wotan - popis produktu

Minimalistická **obývacia stena MATCH L III** je vyrobená z laminovaného dreveného materiálu nenáročného na údržbu. Jednoduché **nástenné vyhotovenie bez nôh a rúčok** pridáva na funkčnosti a čistom vzhľade. Najlepšie zapadne do väčších moderne ladených obývacích izieb. **Nástenná TV komoda** s výklopnými dvierkami je prakticky rozdelená na tri časti a poskytuje dostatok miesta na ukrytie TV príslušenstva. **Závesný blok aj vitrína** sú uzatvárateľné a sú vybavené vloženou policou. Vitrína je presklená a doplnená o **LED osvetlenie**, vďaka ktorému budú vystavené predmety dobre vidieť aj za tmy. Predná plocha dverí TV komody je doplnená o **dekoratívne frézovanie**. Predné plochy zvyšných prvkov sú vyhotovené vo vysokom lesku a ich korpus je v matnom vyhotovení. Stenu dopĺňa **nástenná polica**, ktorá poslúži na vystavenie kvetov, fotografií alebo ďalších dekoračných predmetov. Obývaciu stenu môžete **voľne rozmiestniť v priestore**.

Produkt Sconto Obývacia stena MATCH L III biela/dub wotan patrí do skupiny produktov Obývacie steny od značky Sconto, nájdete ho u predajcu Sconto.sk.

Sconto Obývacia stena MATCH L III biela/dub wotan - parametre produktu

KategóriaMatcha, Obývacie steny
ZnačkaSconto
E-shopSconto.sk

Sconto Obývacia stena MATCH L III biela/dub wotan - história ceny a dostupnosti

Sconto Obývacia stena MATCH L III biela/dub wotan - ďalšie zaujímavé produkty

Sconto Obývacia stena MATCH L III biela/dub wotan - ako nakúpiť najvýhodnejšie?