Sconto Kúpeľňová skrinka NANTES biela #7033330

Sconto Kúpeľňová skrinka NANTES biela #7033330

Sconto Kúpeľňová skrinka NANTES biela #7033330

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Sconto Kúpeľňová skrinka NANTES biela - popis produktu

Kúpeľňová skrinka NANTES má **minimálne požiadavky na priestor**, ale zvládne vytvoriť dostatočný odkladací priestor na všetku tú kozmetiku, čistiace prostriedky a uteráky, ktoré do každej kúpeľne patria. Za dvierkami elegantne skryje všetko, čo nemá byť na očiach, takže vaša kúpeľňa bude pôsobiť stále upratane a čisto. Pre lepšiu organizáciu si môžete nastaviť vnútornú policu podľa potreby. Do **zásuvky** si môžete odložiť potrebné drobnosti a doplnky, ktoré budete mať stále po ruke. **Lakovaná povrchová úprava** je nielen ekologicky neškodná, ale tiež ideálna voľba na využitie skrinky v kúpeľni. Policovú skrinku NANTES ale môžete **využiť prakticky v akejkoľvek izbe**. Je dostatočne univerzálna a svoje uplatnenie nájde napríklad ako skrinka na topánky alebo skriňa v izbe pre hostí.

Produkt Sconto Kúpeľňová skrinka NANTES biela #7033330 patrí do skupiny produktov Kúpeľňové skrinky, je v ponuke značky Sconto, v ponuke predajcu Sconto.sk.

Sconto Kúpeľňová skrinka NANTES biela - parametre produktu

Sconto Kúpeľňová skrinka NANTES biela - história ceny a dostupnosti

Sconto Kúpeľňová skrinka NANTES biela - ďalšie zaujímavé produkty

Sconto Kúpeľňová skrinka NANTES biela - ako nakúpiť najvýhodnejšie?