Sconto Kancelárska stolička URBANO čierna

Sconto Kancelárska stolička URBANO čierna

Sconto Kancelárska stolička URBANO čierna

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 109 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Sconto Kancelárska stolička URBANO čierna - popis produktu

Možnosť individuálneho nastavenia jednotlivých častí stoličky URBANO, ako je opierka hlavy so stredovou výstuhou v tvare V, bedrová opierka a podrúčky, podporuje zdravší spôsob sedenia. Plynový piest zároveň umožňuje výškové nastavenie celej stoličky. Vďaka aretačnej skrutke si možno upraviť tuhosť hojdacieho mechanizmu, táto skrutka je umiestnená pod sedadlom. Opierka hlavy a chrbtová časť sú vybavené priedušnou sieťovinou MESH a spolu s čalúneným sedadlom, ktorý má kvalitnú PU penovú výplň, podporí vaše celkové pohodlie počas celodenného sedenia pri počítači či už v práci alebo doma. Správnu stabilitu zabezpečuje čierny päťramenný kríž s plastovými kolieskami vhodnými na koberec. Celá konštrukcia stoličky je vyrobená z kvalitného plastového materiálu. Nosnosť stoličky je do 120 kg. Jednoduchá a rýchla montáž

Produkt Sconto Kancelárska stolička URBANO čierna je možné nájsť medzi produktmi v skupine Kancelárske stoličky, patrí pod značku Sconto, nájdete ho v e-shope Sconto.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Kancelárske kreslá od značky Sconto v ponuke e-shopu Sconto.sk.

Sconto Kancelárska stolička URBANO čierna - parametre produktu

Sconto Kancelárska stolička URBANO čierna - história ceny a dostupnosti

Sconto Kancelárska stolička URBANO čierna - ďalšie zaujímavé produkty

Sconto Kancelárska stolička URBANO čierna - ako nakúpiť najvýhodnejšie?