Sconto Detský matrac KID DANA 9 70x140 cm

Sconto Detský matrac KID DANA 9 70x140 cm

Sconto Detský matrac KID DANA 9 70x140 cm

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 139 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Sconto Detský matrac KID DANA 9 70x140 cm - popis produktu

Dokonale pružné pohodlie s nevídanou vzdušnosťou - to je výhoda takmer nezničiteľnej hybridnej peny, v jadre matraca KID DANA 9. Farebné vyhotovenie peny sa môže od uvedených fotografií líšiť, avšak jej vlastnosti zostávajú rovnaké. Tento český matrac pre bábätká je navyše vyrobený bez použitia lepidiel a vhodný na užívanie s monitorom dychu. Vysokú hygienickosť matraca zabezpečuje antibakteriálny poťah Aegis TM s vysokým obsahom prírodných vlákien Tencel® a klimatizačnou vrstvou dutých vlákien, ktorá zamedzuje tvorbe živného prostredia pre roztoče a pôsobí proti vzniku plesní. Matrac je ideálnou voľbou pre alergikov, astmatikov a ľudí so zvýšenou potivosťou. Vďaka dvojdielnej konštrukcii sa poťah ľahko zmestí aj do menšej práčky a možno ho prať na 60 ° C. Matrac je vhodný na uloženie na pevnú dosku alebo rošt s rozostupom do 4 cm (v prípade použitia monitora dychu - podľa inštrukcií jeho výrobcu). Zaujal vás tento matrac, ale potrebovali by ste iný rozmer, než aký vidíte v ponuke? V obchodných domoch SCONTO si môžete objednať na mieru taký, ktorý bude zodpovedať priamo vašim požiadavkám. Kompletnú ponuku rozmerov nájdete v 'typovom pláne', ktorý sa nachádza nižšie v sekcii 'Na stiahnutie'.

Produkt Sconto Detský matrac KID DANA 9 70x140 cm patrí do skupiny produktov Detské matrace od značky Sconto, nájdete ho u predajcu Sconto.sk.

Sconto Detský matrac KID DANA 9 70x140 cm - parametre produktu

KategóriaMatrace, Detské matrace
ZnačkaSconto
E-shopSconto.sk

Sconto Detský matrac KID DANA 9 70x140 cm - história ceny a dostupnosti

Sconto Detský matrac KID DANA 9 70x140 cm - ďalšie zaujímavé produkty

Sconto Detský matrac KID DANA 9 70x140 cm - ako nakúpiť najvýhodnejšie?