Savage Gear Craft Dying Minnow 10 cm 5,5 g 5 ks

Savage Gear Craft Dying Minnow 10 cm 5,5 g 5 ks

Savage Gear Craft Dying Minnow 10 cm 5,5 g 5 ks

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Savage Gear Craft Dying Minnow 10 cm 5,5 g 5 ks - popis produktu

Gumová nástraha Savage Gear Craft Dying Minnow 10 cm 5,5 g 5 ks:Zháňate pre svoje rybárske výpravy novú gumenú nástrahu, vďaka ktorej budete v love úspešnejší? Potom je tu práve pre vás gumená nástraha Savage Gear. Vďaka tvaru a dĺžke 100 mm sa radí medzi nástrahy, ktoré zaujmú dravca. Jej autentické zobrazenie detailov se zvýrazní při ponoření se pod hladinu. Ponúkaná gumová nástraha má hmotnosť 5,5 g. V balení je 5 ks gumových nástrah Savage Gear. Kľúčové vlastnosti gumenej nástrahy Savage Gear Craft Dying Minnow 10 cm 5,5 g 5 ks Gumená nástraha Savage Gear sa vyznačuje vyššou šancou na úspešný lov Má dĺžku 100 mm Vynikne pri potopení pod hladinu Je vyvedená vo veľmi realistickej podobe s prepracovanými detailmi Gumová nástraha Savage Gear má hmotnosť 5,5 g V balení nájdete 5 ks

Produkt Savage Gear Craft Dying Minnow 10 cm 5,5 g 5 ks patrí do skupiny produktov Nástrahy na ryby, patrí pod značku Savage Gear, v ponuke predajcu Alza.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Imitácie rýb, patrí značke Savage Gear, nájdete ho v e-shope Alza.sk.

Savage Gear Craft Dying Minnow 10 cm 5,5 g 5 ks - parametre produktu

Savage Gear Craft Dying Minnow 10 cm 5,5 g 5 ks - história ceny a dostupnosti

Savage Gear Craft Dying Minnow 10 cm 5,5 g 5 ks - ďalšie zaujímavé produkty

Savage Gear Craft Dying Minnow 10 cm 5,5 g 5 ks - ako nakúpiť najvýhodnejšie?