Savage gear akčný prívlačový set candát

Savage gear akčný prívlačový set candát "savage world"

Savage gear akčný prívlačový set candát

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 199,96 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Savage gear akčný prívlačový set candát "savage world" - popis produktu

Set obsahuje: Savage Gear Prút SG4 Medium Game Rods 2,21 m 12-35 g Kvalitný prút na lov s malými až strednými nástrahami. Prút je perfektne vyvážený, citlivý blank s rýchlou poddajnou akciou pre bezpečné zdolanie ryby bez uvoľnenia háčika alebo pretrhnutia vlasca. Ideálne na malé gumové nástrahy, trblietky, rotačky, Carolina rigs atď. •Japonský blank z 30T Toray uhlíka •Očká Seaguide CCS z nerezovej ocele so SIN krúžkami •Sedlo navijaka Seaguide Alien Savage Gear Navijak SG4AG 3000 FD SG4AG sú silné a ľahké navijaky s hladkým chodom, ktoré ponúkajú skvelý výkon. Majú uhlíkom zosilnené kompozitné telo a rotor a ďalšími benefitmi sú pevné a ľahké hliníkové komponenty, ako je cievka a kľučka. Navijaky sú vyrobené tak, aby boli maximálne odolné a odolali dlhodobému intenzívnemu používaniu. Disponujú 6+1 guličkovými ložiskami z nerezovej ocele (vrátane dvoch vysoko kvalitných japonských) a obsahujú naše mazivo DuraGrease, ktoré navijak chráni pred koróziou a opotrebením tak ako nič iné na trhu. Rovnako ako všetky navijaky Savage Gear bol aj tento model vyrobený za použitia našich vlastných špecifických nástrojov a inovatívnych nápadov. Navijaky majú klip na vlasec v tvare T, ktorý sa oveľa jednoduchšie používa oproti bežným klipom, protišmykový dizajn cievky, ktorý eliminuje potrebu používať podvín, a zapuzdrený karbónový brzdný systém, ktorý ponúka maximálnu brzdnú silu a dokonale hladký chod. Žiadny navijak nebude na vašom prúte Savage Gear SG4 vyzerať lepšie ako tento skvost!   • Uhlíkom zosilnené kompozitové telo a rotor • Mazivo DuraGrease • 6+1 guličkových ložísk z nerezovej ocele (vrátane dvoch japonských) • CNC obrábaná hliníková kľučka s EVA koncovkou • Klip na vlasec v tvare T • Protišmykový dizajn cievky • Náhradná hliníková cievka • Zapuzdrený karbónový brzdný systém   Savage Gear Gumová Nástraha Slender Scoop Shad Clear Water Mix - 11 cm 7 g Keď uvidíte štíhly profil tela tejto nástrahy, ako sa pri prepade kolíše a kope s pomocou lopatkovitého chvosta, bude ťažké uveriť, že nejde o skutočnú korušku. Balenie obsahujúce 4 kusy úžasnej nástrahy Slender Scoop Shad vo farbách, ktoré sú najvhodnejšie do čistej vody: Smelt, Green Silver, Roach a Motor Oil. Savage Gear Gumová Nástraha Slender Scoop Shad Dark Water Mix - 13 cm 12 g Keď uvidíte štíhly profil tela tejto nástrahy, ako sa pri prepade kolíše a kope s pomocou lopatkovitého chvosta, bude ťažké uveriť, že nejde o skutočnú korušku. Balenie obsahujúce 4 kusy úžasnej nástrahy Slender Scoop Shad vo farbách, ktoré sú najvhodnejšie do skoršej vody: Green Yellow, Lemon Back, Pink Pearl Silver a White Pearl Silver.

Produkt Savage gear akčný prívlačový set candát "savage world" patrí do skupiny produktov Rybárske sety, patrí značke Savage Gear, nájdete ho v e-shope Parys.sk.

Savage gear akčný prívlačový set candát "savage world" - parametre produktu

Savage gear akčný prívlačový set candát "savage world" - história ceny a dostupnosti

Savage gear akčný prívlačový set candát "savage world" - ďalšie zaujímavé produkty

Savage gear akčný prívlačový set candát "savage world" - ako nakúpiť najvýhodnejšie?