Savage Gear 4D Line Thru Trout 15 cm 40 g MS

Savage Gear 4D Line Thru Trout 15 cm 40 g MS

Savage Gear 4D Line Thru Trout 15 cm 40 g MS

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Savage Gear 4D Line Thru Trout 15 cm 40 g MS - popis produktu

Gumová nástraha Savage Gear 4D Line Thru Trout 15 cm 40 g MS:Nástrahe Savage Gear 4D Line Thru Trout neodolá žiadna dravá ryba. Ponúka úžasné farby, a to  vďaka špeciálnej 4D fotochromatickej potlači. Okrem toho ryby priťahuje svojou atraktívnou vôňou. Pri jej výrobe je do zmesi pridávaný výťažok z kreviet a morská soľ, teda je tvorená veľmi príťažlivou zmesou. V konečnej fáze sa na jej povrch aplikuje znovu lákavá zmes atraktorov, čím sa jej účinnosť ešte viac znásobí. Ľahko vymeniteľný systém   Line Thru  pritom zaisťuje dokonalú prezentáciu nástrahy Savage Gear a súčasne zabraňuje dravcom použiť hmotnosť nástrahy k uvoľneniu háčika. Nástraha 4D Line Thru je osadená tiež kvalitným lankom  Carbon49 a špičkovými Y-trojháčikmi a samozrejmosťou je tiež perfektný realistický pohyb po krivke v tvare písmena S. Savage Gear 4D Line Thru Trout vyniká naozaj neuveriteľnými detailmi a je vylepšená do ozajstnej dokonalosti.Kľúčové vlastnosti gumovej návnady Savage Gear 4D Line Thru Trout 15 cm 40 g MSGumová nástraha Savage Gear 4D Line Trhu s neuveriteľnými detailmi S úžasnými farbami vďaka špeciálnej 4D fotochromatickej potlačiSavage Gear vyniká taktiež atraktívnou vôňouLine Thru Trout je vyrobená zo zmesi s výťažkom z kreviet a morskej soli Atraktory sú pridávané aj na povrch nástrahy Ľahko vymeniteľný systém Line Thru zaisťuje dokonalú prezentáciu nástrahyOsadená kvalitným lankom  Carbon49 a špičkovými Y-trojháčikmi Savage Gear 4D Line Thru Trout je pre ryby vysokopríťažlivá  Farebné vyhotovenie: rôzne farebné kombinácieDĺžka:15 cmHmotnosť:40 g

Produkt Savage Gear 4D Line Thru Trout 15 cm 40 g MS je možné nájsť medzi produktmi v skupine Nástrahy na ryby, patrí pod značku Savage Gear, v ponuke predajcu Alza.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Imitácie rýb, patrí značke Savage Gear, nájdete ho v e-shope Alza.sk.

Savage Gear 4D Line Thru Trout 15 cm 40 g MS - parametre produktu

Savage Gear 4D Line Thru Trout 15 cm 40 g MS - história ceny a dostupnosti

Savage Gear 4D Line Thru Trout 15 cm 40 g MS - ďalšie zaujímavé produkty

Savage Gear 4D Line Thru Trout 15 cm 40 g MS - ako nakúpiť najvýhodnejšie?