Saucony Triumph 19 #5329655

Saucony Triumph 19 #5329655

Saucony Triumph 19 #5329655

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Saucony Triumph 19 - popis produktu

Bežecké topánky Saucony Triumph 19: Bežecké topánky Saucony Triumph 19 Dámske bežecké topánky Saucony Triumph 19 vynikajú najvyšším možným tlmením. Stvorené sú pre bežkyne s neutrálnym došľapom a na beh po ceste a spevnených cestách.  Bežecké topánky Saucony Triumph 19 s dokonale ľahkým zvrškomĽahký a priedušný zvršok topánok Saucony Triumph 19 dovolí vašim nohám dýchať. Vrchná časť zo sieťoviny a špeciálny tvarovaný rad očiek na šnúrky zaistí maximálne prispôsobenie topánok nohám. Bežecké topánky Saucony Triumph 19 ponúkajú chodidlám perfektné tlmenieTopánky Saucony Triumph 19 uplatňujú v medzipodrážke novú verziu tlmenia. PWRRUN+ ponúka vyššiu flexibilitu, odolnosť a pružnosť. Tlmenie PWRRUN+ je o 28 % ľahšie a navyšuje celkové tlmenie topánky. Vďaka nemu sa budete v topánkach cítiť dokonale pohodlne aj pri dlhom behu.  Topánky Saucony Triumph 19 zaručia perfektnú trakciuPodošva topánok Saucony Triumph 19 je vyrobená z prvotriednej karbónovej gumy XT-900 a zaručí tak perfektnú trakciu. Podrážka je navyše vysokoodolná proti opotrebovaniu.  Bežecké topánky Saucony Triumph 19 sú ideálne na beh po cesteTechnológia FORMFIT potom obopína chodidlo, ktorému sa prispôsobuje. Vďaka tejto inovácii sú bežecké topánky Saucony Triumph 19 maximálne pohodlné a skvele na nohe držia.  Kľúčové vlastnosti bežeckých topánok Saucony Triumph 19Dámske bežecké topánkyUrčené na cestný behSaucony TRIUMPH 19 ponúkajú najvyššie možné tlmenieVrchný sieťovaný materiál je priedušnýTlmenie PWRRUN+ v medzipodrážke zaistí dokonalé pohodliePodošva topánok je vyrobená z prvotriednej karbónovej gumy XT-900Inovácia FORMFIT obopne chodidlo a prispôsobí sa muFarebné vyhotovenie: modro-bielo-čierne

Produkt Saucony Triumph 19 #5329655 patrí do skupiny produktov Dámska obuv, patrí pod značku Saucony v ponuke e-shopu Alza.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Športová obuv od značky Saucony, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

Produkt Saucony Triumph 19 #5329655 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Dámske topánky, je v ponuke značky Saucony v ponuke e-shopu Alza.sk.

Saucony Triumph 19 - parametre produktu

Saucony Triumph 19 - história ceny a dostupnosti

Saucony Triumph 19 - ďalšie zaujímavé produkty

Saucony Triumph 19 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?