SANTINI Cyklistický dres bez rukávov - SCIA DUNE LADY - oranžová/čierna

SANTINI Cyklistický dres bez rukávov - SCIA DUNE LADY - oranžová/čierna

SANTINI Cyklistický dres bez rukávov - SCIA DUNE LADY - oranžová/čierna

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

SANTINI Cyklistický dres bez rukávov - SCIA DUNE LADY - oranžová/čierna - popis produktu

Dámske vysoko priedušné cyklistické tielko vyrobené z ľahkého a elastické materiálu Andorra. Špeciálne vyvinuté aby kopírovalo vaše telo a tesne ho oboplo. Pevné elastické ramienka skrížene na chrbte zabezpečujú, že tielko zostane vždy na mieste. Kompletné so stredovým zadným vreckom. Ideálne pre spinning a v horúcich letných mesiacoch.   BENEFIT: UV ochrana, VLASTNOSTI: priedušné, elastické, aerodynamické, VYUŽITIE: univerzálne, TEPLOTNÉ MINIMUM: +18°C, TEPLOTNÉ MAXIMUM: +35°C, ROČNÉ OBDOBIE: leto, PREVEDENIE: zadné vrecko, zúžený strih, DIZAJN: viac-farebný, DĹŽKA: bez rukávov, MATERIÁL: Andorra, POHLAVIE: dámske

Tento produkt nájdete v skupine Dámske tielka, patrí značke Santini, je vyrobený vo veľkosti XS, vo farbe ČIERNA, oranžová, nájdete ho v e-shope Holokolo.sk a je dizajnovaný female.

Produkt SANTINI Cyklistický dres bez rukávov - SCIA DUNE LADY - oranžová/čierna patrí do skupiny produktov Cyklistické dresy, vyrába ho značka Santini, je vyrobený vo veľkosti XS, farebná verzia je ČIERNA, oranžová, nájdete ho v e-shope Holokolo.sk a je určený female.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Elastické dresy, je v ponuke značky Santini vo veľkosti XS, farebná verzia je ČIERNA, oranžová v ponuke e-shopu Holokolo.sk a je dizajnovaný female.

SANTINI Cyklistický dres bez rukávov - SCIA DUNE LADY - oranžová/čierna - parametre produktu

Farbaoranžová/čierna
Veľkosťoranžová/čierna
Určeniefemale
KategóriaTielka, Dresy, Dámske tielka, Cyklistické dresy, Elastické dresy
ZnačkaSantini
VeľkosťXS
FarbaČIERNA, oranžová
Určeniefemale
E-shopHolokolo.sk

SANTINI Cyklistický dres bez rukávov - SCIA DUNE LADY - oranžová/čierna - história ceny a dostupnosti

SANTINI Cyklistický dres bez rukávov - SCIA DUNE LADY - oranžová/čierna - ďalšie zaujímavé produkty

SANTINI Cyklistický dres bez rukávov - SCIA DUNE LADY - oranžová/čierna - ako nakúpiť najvýhodnejšie?