Sanela - Rám určený do sadrokartónových konštrukcií pre pisoár s radarovým splachovačom na lište

Sanela - Rám určený do sadrokartónových konštrukcií pre pisoár s radarovým splachovačom na lište

Sanela - Rám určený do sadrokartónových konštrukcií pre pisoár s radarovým splachovačom na lište

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 74 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Sanela - Rám určený do sadrokartónových konštrukcií pre pisoár s radarovým splachovačom na lište - popis produktu

Vypredané, nahradené SLR 09, je určený pre sadrokartónové konštrukcie, je určený pre pre pisoáre s radarovým splachovačom na lište (SLP 07, SLP 19, SLP 23, SLP 31, SLP 36, SLP 49, SLP 54, SLP 59, SLP 68, SLP 69, SLP 70, SLP 71), možnosť použitia do osových vzdialeností CW profilov 420 až 600 mm, povrchová úprava - žltý zinkochromát, pripevnenie k CW profilom pomocou skrutiek s klasickými matkami, montážne skrutky M10 a držiak odpadu O 50 mm.,Vypredané, nahradené SLR 09, je určený pre sadrokartónové konštrukcie, je určený pre pre pisoáre s radarovým splachovačom na lište (SLP 07, SLP 19, SLP 23, SLP 31, SLP 36, SLP 49, SLP 54, SLP 59, SLP 68, SLP 69, SLP 70, SLP 71), možnosť použitia do osových vzdialeností CW profilov 420 až 600 mm, povrchová úprava - žltý zinkochromát, pripevnenie k CW profilom pomocou skrutiek s klasickými matkami, montážne skrutky M10 a držiak odpadu O 50 mm.

Produkt Sanela - Rám určený do sadrokartónových konštrukcií pre pisoár s radarovým splachovačom na lište patrí do skupiny produktov Podomietkové konštrukcie, je v ponuke značky Sanela, nájdete ho v e-shope Baustore.sk.

Sanela - Rám určený do sadrokartónových konštrukcií pre pisoár s radarovým splachovačom na lište - parametre produktu

Sanela - Rám určený do sadrokartónových konštrukcií pre pisoár s radarovým splachovačom na lište - história ceny a dostupnosti

Sanela - Rám určený do sadrokartónových konštrukcií pre pisoár s radarovým splachovačom na lište - ďalšie zaujímavé produkty

Sanela - Rám určený do sadrokartónových konštrukcií pre pisoár s radarovým splachovačom na lište - ako nakúpiť najvýhodnejšie?