Sanela - Automatický splachovač WC s elektronikou ALS na tlakovú vodu, 6 V

Sanela - Automatický splachovač WC s elektronikou ALS na tlakovú vodu, 6 V

Sanela - Automatický splachovač WC s elektronikou ALS na tlakovú vodu, 6 V

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 267,77 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Sanela - Automatický splachovač WC s elektronikou ALS na tlakovú vodu, 6 V - popis produktu

Určený pre tlakovú vodu z rozvodu, nie je možné ho použiť pre WC s nádržkou, reaguje na prítomnosť osoby pred WC vo vzdialenosti max. 0,7 m od snímača po dobu dlhšiu ako 7,5 s, k spláchnutiu dôjde po vystúpení osoby zo snímanej zóny, doba splachovania je nastaviteľná od 0,5 do 15,5 s, možnosť dodatočného ručného spláchnutia mechanickým tlačítkom (napr. pri upratovaní), samočinné doplnkové spláchnutie po každom ôsmom použití a po 24 hodinách od posledného zopnutia ventilu, elektromagnetický ventil s možnosťou regulácie prietoku vody, možnosť spláchnutia otočením cievky ventilu (napr. v prípade výpadku elektrickej energie), kontrola stavu batérie, nastavenie parametrov pomocou diaľkového ovládača SLD 03.,Určený pre tlakovú vodu z rozvodu, nie je možné ho použiť pre WC s nádržkou, reaguje na prítomnosť osoby pred WC vo vzdialenosti max. 0,7 m od snímača po dobu dlhšiu ako 7,5 s, k spláchnutiu dôjde po vystúpení osoby zo snímanej zóny, doba splachovania je nastaviteľná od 0,5 do 15,5 s, možnosť dodatočného ručného spláchnutia mechanickým tlačítkom (napr. pri upratovaní), samočinné doplnkové spláchnutie po každom ôsmom použití a po 24 hodinách od posledného zopnutia ventilu, elektromagnetický ventil s možnosťou regulácie prietoku vody, možnosť spláchnutia otočením cievky ventilu (napr. v prípade výpadku elektrickej energie), kontrola stavu batérie, nastavenie parametrov pomocou diaľkového ovládača SLD 03.

Produkt Sanela - Automatický splachovač WC s elektronikou ALS na tlakovú vodu, 6 V patrí do skupiny produktov WC tlačidlá, vyrába ho značka Sanela, v ponuke predajcu Baustore.sk.

Sanela - Automatický splachovač WC s elektronikou ALS na tlakovú vodu, 6 V - parametre produktu

Sanela - Automatický splachovač WC s elektronikou ALS na tlakovú vodu, 6 V - história ceny a dostupnosti

Sanela - Automatický splachovač WC s elektronikou ALS na tlakovú vodu, 6 V - ďalšie zaujímavé produkty

Sanela - Automatický splachovač WC s elektronikou ALS na tlakovú vodu, 6 V - ako nakúpiť najvýhodnejšie?