SanDisk čtečka Mobile Mate UHS-I microSD

SanDisk čtečka Mobile Mate UHS-I microSD

SanDisk čtečka Mobile Mate UHS-I microSD

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

SanDisk čtečka Mobile Mate UHS-I microSD - popis produktu

Čtečka paměťových karet SanDisk MobileMate USB 3.0 UHS-I Micro SDHC a Micro SDXC Čtečka microSD karet MobileMate USB 3.0 je snadný způsob, jak rychle přenést obsah z paměťové karty fotoaparátu. Tato kompaktní a odolná čtečka nevyžaduje žádné stahování ani další software a je kompatibilní s USB 3.0 a zpětně kompatibilní s USB 2.0. A s přenosovou rychlostí až 170 MB / s můžete přesunout to, co je potřeba.

Produkt SanDisk čtečka Mobile Mate UHS-I microSD patrí do skupiny produktov Čítačky kariet, patrí pod značku SanDisk vo veľkosti ks, v ponuke predajcu Mobilonline.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Čítačky pamäťových kariet, je v ponuke značky SanDisk vo veľkosti ks, nájdete ho u predajcu Mobilonline.sk.

Produkt SanDisk čtečka Mobile Mate UHS-I microSD je možné nájsť medzi produktmi v skupine Micro SDHC od značky SanDisk vo veľkosti ks, nájdete ho v e-shope Mobilonline.sk.

SanDisk čtečka Mobile Mate UHS-I microSD - parametre produktu

VeľkosťKS
Druh produktuČítačky pamäťových kariet
Typ kartyMicroSD
ZnačkaSanDisk
Amazon Handling Time4
KategóriaČítačky kariet, Čítačky pamäťových kariet, Micro SDHC
ZnačkaSanDisk
Veľkosťks
E-shopMobilonline.sk

SanDisk čtečka Mobile Mate UHS-I microSD - história ceny a dostupnosti

SanDisk čtečka Mobile Mate UHS-I microSD - ďalšie zaujímavé produkty

SanDisk čtečka Mobile Mate UHS-I microSD - ako nakúpiť najvýhodnejšie?