Sam's Artisans Náušnice Ghotic Kríž chirurgická oceľ INM091

Sam's Artisans Náušnice Ghotic Kríž chirurgická oceľ INM091

Sam's Artisans Náušnice Ghotic Kríž chirurgická oceľ INM091

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Sam's Artisans Náušnice Ghotic Kríž chirurgická oceľ INM091 - popis produktu

Tvar jednej z variant latinského kríža. Latinský kríž, ktorého tri horné ramená sú rovnako dlhé a kratšie ako rameno dolné. Neuzavreté oká reťaze znamenajú oslobodenie od bremena alebo niečoho, čo Vás zväzovalo. Napokon sa môžete cítiť slobodne pokračovať vo svojej vlastnej ceste a osude. Rozmery náušnice: 1,4 x 1,8 cm. Tenké náušnice na uchu: do 0,15 cm (1,5 mm). Unisex. Všetkým, pre ktorých nie sú prázdne pojmy: pravda, pokora, ochrana, česť a odvaha. Kvalitná hypoalergénna chirurgická oceľ v lesklom prevedení. Až do čierna patinovaný stred kríža. Praktické a bezpečné zapínanie na puzetku. Tyčinka je umiestnená v pretnutí ramien kríža. Približná hmotnosť: 1,68 g (pár). Silikónové zarážky zadarmo ku každému páru.

Produkt Sam's Artisans Náušnice Ghotic Kríž chirurgická oceľ INM091 patrí do skupiny produktov Dlhé náušnice, je v ponuke značky Sam's Artisans v ponuke e-shopu iOcel.sk.

Sam's Artisans Náušnice Ghotic Kríž chirurgická oceľ INM091 - parametre produktu

Sam's Artisans Náušnice Ghotic Kríž chirurgická oceľ INM091 - história ceny a dostupnosti

Sam's Artisans Náušnice Ghotic Kríž chirurgická oceľ INM091 - ďalšie zaujímavé produkty

Sam's Artisans Náušnice Ghotic Kríž chirurgická oceľ INM091 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?