Sam's Artisans Náhrdelník Thorovo Kladivo GLD chirurgická oceľ INHM058

Sam's Artisans Náhrdelník Thorovo Kladivo GLD chirurgická oceľ INHM058

Sam's Artisans Náhrdelník Thorovo Kladivo GLD chirurgická oceľ INHM058

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Sam's Artisans Náhrdelník Thorovo Kladivo GLD chirurgická oceľ INHM058 - popis produktu

Obojstranný prívesok a retiazka sú zhotovené z chirurgickej ocele. Nerezová oceľ 316L nie je legovaná niklom, olovom, ani kadmiom. Zrkadlovo lesklá chirurgická oceľ je pozlátená metódou vákuového pokovania, ktorá je nielen cenovo prívetivá, ale predovšetkým veľmi ekologická. Filigransky dokonalá kovorytecká práca. Detaily a tieňovanie upravené čiernym patinovaním. Motív prívesku - Thorovo kladivo (Mjölnir) - symbol moci a autority. Typ retiazky: Valis. Typ krútenej retiazky Valis vzniká prepojením viac špecificky do seba zapadajúcich článkov, ktoré pripomínajú točiace sa lano. Pôsobí veľmi elegantne a plasticky vďaka svojmu netradičnému vzhľadu. Je možné ho nosiť aj bez prívesku, a potom ho spoľahlivo môžete kombinovať s inými šperkami a doplnkami. Náhrdelník je stálofarebný, oteruvzdorný a odolný proti poveternostným podmienkam. Zapínanie na pevnú a kvalitnú karabínu vychádza z trubičkových koncoviek retiazky. Viking look s osobitým štýlom living history. Vhodný na každodenné nosenie. Je to dominantný a neprehliadnuteľný amulet. Šírka náhrdelníka - retiazky: 0,27 cm (2,7 mm). Dĺžka náhrdelníka: 50 cm. Rozmer prívesku - kladivo: 3,1 x 4,3 cm. Hmotnosť približná: 33,6 g.

Produkt Sam's Artisans Náhrdelník Thorovo Kladivo GLD chirurgická oceľ INHM058 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Oceľové retiazky, vyrába ho značka Sam's Artisans, nájdete ho v e-shope iOcel.sk.

Sam's Artisans Náhrdelník Thorovo Kladivo GLD chirurgická oceľ INHM058 - parametre produktu

Sam's Artisans Náhrdelník Thorovo Kladivo GLD chirurgická oceľ INHM058 - história ceny a dostupnosti

Sam's Artisans Náhrdelník Thorovo Kladivo GLD chirurgická oceľ INHM058 - ďalšie zaujímavé produkty

Sam's Artisans Náhrdelník Thorovo Kladivo GLD chirurgická oceľ INHM058 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?