Sam's Artisans Náhrdelník Black Tag chirurgická oceľ INHM070

Sam's Artisans Náhrdelník Black Tag chirurgická oceľ INHM070

Sam's Artisans Náhrdelník Black Tag chirurgická oceľ INHM070

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 21,90 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Sam's Artisans Náhrdelník Black Tag chirurgická oceľ INHM070 - popis produktu

Blysnite sa v čiernej elegancii s náhrdelníkom Black Tag. Náhrdelník je zhotovený z kvalitnej nerezovej ocele 316L. Black Tag náhrdelník - znamenie sebaistého vkusu skutočného muža. Vysoko leštený prívesok môžete nosiť hladký alebo si na rubovej strane vygravírovať text či symboly: podrobnosti o vás, obľúbený citát, meno kapely či interpreta. Čierna hladká a lesklá glazúra kopíruje na lícnej strane tvar prívesku a je vložená do tenkého oceľovo lesklého orámovania. Prívesok je zavesený na výraznom pútku a vytvára tak výrazný vizuálny prvok. Black style bez limitov. Typ retiazky: Veneziana. Tento typ retiazky sa skladá z pravidelných štvorcových očiek, ktoré do seba pravidelne a striedavo zapadajú. Pokiaľ nebudete chcieť retiazku len tak pretiahnuť cez hlavu, použite ľahké zapínanie na karabínku. Náhrdelník je pohodlný, hypoalergénny a odolný, čo z neho robí ideálny doplnok na každodenné nosenie. Je moderným, trvanlivým a štýlovým doplnkom, ktorý doplní vaše rozličné outfity. Je to módny kúsok, ktorý sa nebojí času. Šírka náhrdelníka - retiazky: 0,3 cm. Dĺžka retiazky: 60 cm. Rozmer prívesku: 1,5 x 3,5 cm. Hrúbka prívesku: 0,4 cm (4 mm).??? Hmotnosť približná: 27,4 g.  

Produkt Sam's Artisans Náhrdelník Black Tag chirurgická oceľ INHM070 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Oceľové retiazky, vyrába ho značka Sam's Artisans, nájdete ho v e-shope iOcel.sk.

Sam's Artisans Náhrdelník Black Tag chirurgická oceľ INHM070 - parametre produktu

Sam's Artisans Náhrdelník Black Tag chirurgická oceľ INHM070 - história ceny a dostupnosti

Sam's Artisans Náhrdelník Black Tag chirurgická oceľ INHM070 - ďalšie zaujímavé produkty

Sam's Artisans Náhrdelník Black Tag chirurgická oceľ INHM070 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?