Sam's Artisans Kožený náramok Plachtový Uzol chirurgická oceľ INRM243 Dĺžka: 21

Sam's Artisans Kožený náramok Plachtový Uzol chirurgická oceľ INRM243 Dĺžka: 21

Sam's Artisans Kožený náramok Plachtový Uzol chirurgická oceľ INRM243 Dĺžka: 21

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Sam's Artisans Kožený náramok Plachtový Uzol chirurgická oceľ INRM243 Dĺžka: 21 - popis produktu

Motív uzla stojí v popredí pánskeho koženého náramku. Na náramku nájdete uzol typu plochá spojka. Niekedy sa mu tiež hovorí ambulantný uzol. Elegantné spojenie dvoch farieb kože. Klasický čierny hladký široký opasok, ktorý tvorí základnú, spodnú časť náramku. Je kúzelne prešívaný bielou niťou. Druhým typom sú hnedé prepletané remienky do vrkôčika, ktorý je umiestnený uprostred čierneho náramku a tvorí tak veľmi elegantný kontrast. Koža má na celom náramku rovnakú prirodzene matnú textúru. Kovové prvky sú zo zrkadlovo lesklej chirurgickej ocele. Zapínanie je na sponu s magnetickou poistkou. Nerezová oceľ je typu 316L. Veľmi kvalitná oceľ, ktorá je odolná a veľmi pevná. Je tiež hypoalergénna, čo umožňuje náramok nosiť denne. Kožu odporúčame pravidelne ošetrovať voskom. Koža nemá rada dlhodobý styk s vodou. Naťahuje sa. Dĺžka náramku: 21 a 23 cm. Šírka náramku: 1,2 cm. Veľkosť kovového uzla: cca 4,3 x 1,5 cm. Hmotnosť približná: 32,0 g.

Produkt Sam's Artisans Kožený náramok Plachtový Uzol chirurgická oceľ INRM243 Dĺžka: 21 patrí do skupiny produktov Kožené náramky, patrí pod značku Sam's Artisans, v ponuke predajcu iOcel.sk.

Sam's Artisans Kožený náramok Plachtový Uzol chirurgická oceľ INRM243 Dĺžka: 21 - parametre produktu

Sam's Artisans Kožený náramok Plachtový Uzol chirurgická oceľ INRM243 Dĺžka: 21 - história ceny a dostupnosti

Sam's Artisans Kožený náramok Plachtový Uzol chirurgická oceľ INRM243 Dĺžka: 21 - ďalšie zaujímavé produkty

Sam's Artisans Kožený náramok Plachtový Uzol chirurgická oceľ INRM243 Dĺžka: 21 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?